Breaking news

Un român stabilit în Norvegia ajută românii să lucreze în alte ţări şi chiar pe nave de croazieră

loading...

Veşti bune pentru românii care doresc să lucreze în afara graniţelor ţării în seranţa unui trai mai bun. Un român stabilit în prezent în Norvegia, ajută românii să lucreze peste mări şi ţări, chiar şi pe vase de croazieră.

nava croazieraMarian Petcu, absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Petre Andrei din Iaşi, originar din oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa, îşi ajută confraţii să lucreze în alte ţări.

În urmă cu patru ani, Marian petcu a înfiinţat agenţia Work on Sea cu scopul de a ajuta românii să se angajeze peste tot în lume. Dacă ai visat să lucrezi pe un vas de croazieră, sau să fii angajat într+un spital renumit din Marea Britanie, unde să lucrezi ca medic sau asistent, acum ai această şansă.

Românii care doresc să lucreze în altă ţară, pe salarii net sueprioare celor din România, trebuie să trimită CV-ul completat la adresa office@workonsea.ro.

Compania este specializată şi în furnizarea de servicii de înalta calitate privind navigatorii foarte bine pregătiţi, către alte agenţii de crewing şi agenţii de shipping peste tot în lume.

Work on Sea se ocupă în prezent şi de recrutarea şi plasarea forţei de muncă în strainate, pe uscat.

Agenţia cu sediul în Constanţa, pe Strada Ion Lahovari Nr. 137,  oferă personal foarte calificat, bazat pe studii universitare ( Universitatea Maritimă Constanţa , Academia Năvală Mircea cel Bătrân) şi cursuri de specializare oferite de Romanian Training Center – Ceronav.

Scopul principal al agenţiei este angajarea navigatorilor, contribuind astfel la economia ţării şi totodată la satisfacerea armatorilor aflaţi în colaborare cu noi, cât şi angajarea personalului calificat în diverse domenii: crewing, shipping, sănătate, construcţii, horeca.

Workonsea vine şi în întâmpinarea companiilor de securitate maritimă cu scopul de a le furniza servicii de protecţie de înaltă calitate cu ajutorul unor profesionişti militari.

În plus, Workonsea poate furniza şi ocupa poziţii pentru: Dry Cargo Vessels, Bulk Carriers, Container Vessels, Product Tankers, Chemical Tankers, şi Passenger Ships către companii armatoriale din întreagă lume.

Marian Petcu aplică în cadrul agenţiei sale de plasare a forţei de muncă, profesionalismul, rigurozitatea şi seriozitatea norvegiană.

Informaţii suplimentare despre modalitatea de angajare prin intermediul Wordonsea, puteţi obţine şi la nr. de telefon: 0736026709/ 0730114118 sau accesând site-ul workonsea.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata