Breaking news

Ultima zi în care mai puteți vota prezentatorii de știri

loading...

Astăzi se încheie sondajul național pentru desemnarea celui mai bun prezentator de știri din România.

Mai puteți vota prezentatorul favorit doar până la ora 23 și 59 de minute. În  cursa pentru desemnarea celui mai bun prezentator de știri din România se află 20 de jurnaliști de la 10 televiziuni naționale.

În prezent bătălia pentru primul loc se dă între Marius Ioniță de la Antena 3 și Valentin Butnaru de la Realitatea TV. În timp ce fostul câștigător de anul trecut, Andrei Bărbulescu se bate pe locul trei cu Radu Șerbănescu de la România TV.

Andreea Esca le suflă în ceafă celor doi, iar rezultatul final se poate schimba pe ultima sută de metri. Așadar votați și decideți clasamentul final.

Nominalizarea jurnaliștilor s-a realizat ținând cont de criterii precum, telegenie, dicție, credibilitate, carismă și stilul personal de prezentare al știrilor.

Desemnarea câștigătorului se va face exclusiv în urma voturilor exprimate în cele 19 zile de sondaj național.

Jurnalistul, care la finalul sondajului se va clasa pe prima poziție a clasamentului va primi din partea redactiei exclusivNEWS.ro, trofeul cu titlul de ”Cel mai bun prezentator de știri din România” și un premiu intitulat ”Bursă de atenție”, care constă în promovarea câștigătorului pe site, timp de o lună.

În 2011, Andrei Bărbulescu de la TVR, a fost desemnat  ”Cel mai bun prezentator de știri din România”.

Regulament sondaj prezentatori știri:

Potrivit regulamentului campaniei naționale, în fiecare lună se desfășoară câte un sondaj național în urma căruia se premiază un câștigător. Sistemul de vot în sondaj prevede ca în 24 de ore să se poată vota un singur nominalizat de pe un singur ip. Dacă se constată că voturile au venit în serie, unul după altul, de la ip-uri rutabile, acestea sunt eliminate manual și nu se iau în calcul pentru ierarhia finală. Softul sondajului electronic, recunoaște o singură dată în 24 de ore un vot provenit de pe un ip real, chiar dacă acesta este și rutabil. Softul nu permite blocarea voturilor provenite de pe ip-uri rutabile, de aceea voturile sunt verificate manual și eliminate dacă sunt în neregulă.

Sorry, there are no polls available at the moment.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata