Breaking news

Tu unde îți schimbi anvelopele în București? Service-ul Auto Agusta îți stă la dispoziție

loading...

Iarna bate la ușă și toți posesorii de autoturisme trebuie să treacă pragul service-urilor auto pentru a-și dota mașinile cu anvelope de iară ca să poată circula în siguranță și să scape de amendă. Service Auto Agusta din București lansează o ofertă promoțională de doar 20 lei pentru schimbarea unei roți.

Service Auto Agusta - schimb anvelopeCauți un seervice cu tehnicieni profesioniști, serioși și care să-ți schimbe rapid roțile la mașină? Service Auto Agusta este locul unde găsești atât servicii de calitate, profesionalism dar și cele mai mici prețuri la servicii și anvelope.

În prag de iarnă, când mai toți posesorii de autoturisme dau iama în service pentru a-și pune anvelope de iarnă, Auto Agusta vine cu o oferă imbatabilă: 20 lei pentru schimbarea unei roți.

Compania Auto Agusta Service Roti SRL care deține service-ul Auto Agusta situat în Str. Libertății Nr.43, Sat Cățelu, din comuna Glina, judeșul Ilfov, pune accent pe siguranță și calitate atunci când un client îi trece pragul.

Service-ul Auto Agusta este dotat cu utilaje şi aparatură profesionale, astfel încât timpul de aşteptare pentru efectuarea unui serviciu să fie scurtat la maxim.

Legea rutieră din România prevede faptul că posesorii de autoturisme trebuie să își echipeze mașinile cu anvelope de iarnă ori de câte ori carosabilul este acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Anvelopele de iarnă sunt cauciucuri special construite pentru a oferi o aderenţă adecvată atunci când temperatura de afară a scăzut sub 7 grade sau carosabilul este acoperit cu zăpadă, gheaţă ori polei.

Directiva Europeană nr 92/23/CE din 31 martie 1992 privind pneurile autovehiculelor şi ale remorcilor acestora, stabilește faptul că anvelopele de iarnă se individualizează prin simbolul M+S, alături de care mai pot apărea şi alte semne distinctive, precum un fulg de nea şi o creastă alpină.

Potrivit Ordonanței de Guvern nr. 5/2011 prin care s-au adus unele modificări la OUG nr. 195/2001, maşinile mici şi autovehiculele de persoane cu masa mai mică de 3,5 tone şi cu mai puţin de 9 locuri pe scaune au obligativitatea de a fi dotate cu anvelope iarnă pe toate cele 4 roţi, nu doar pe cele motoare!

Posesorii de mașini care circulă pe timp de iarnă fără anvelope de iarnă riscă amenzi cuprinse între 2.500 şi 4.000 de lei. Dacă şoferul unei maşini fără cauciucuri de iarnă care blochează un sector de drum riscă o amendă cuprinsă între 5.000 şi 8.000 de lei şi va fi nevoit să suporte costurile aferente intervenţiei de degajare a sectorului de drum afectat.

Spre deosebire de alte service-uri, angajații Auto Agusta notează, după fiecare schimbare, pe fiecare anvelopă poziţia acesteia, adică pe ce roată a fost folosită, astfel că ai toate garanțiile că vei beneficia de un service profesionist.

Astfel că nu trebuiesc folosite aceleaşi jante pentru cele două tipuri de anvelope, iarnă-vară, întrucât în timpul transbordării, acestea se pot distruge și să pună în pericol siguranța roții.

Tehnicienii Auto Agusta nu recomandă utilizarea anvelopelor de iarnă și în timpul verii, deoarece acestea se uzează foarte repede, ceea ce afectează siguranţa în trafic.

Cauciucurile de iarnă trebuiesc curăţate, spălate, uscate și ferite de căldură. Și pentru a se evita deformarea, anvelopele de iarnă nu se vor depozita unul peste celălalt.

Angajații service-ului Auto Agusta verifică anvelopele ca acestea să nu aibă umflături, fisuri sau tăieturi. În cazul în care se constată defecte la anvelope, acestea trebuiesc înlocuite, şi nu reparate. După ce au fost montate pe autoturism,  tehnicienii verifică anvelopele şi reglează paralelismul şi unghiurile de convergenţă.

Service-ul lucrează doar în baza programărilor telefonice pentru o eficientizare a serviciilor. Pentru programări la schimbat de roți la Auto Agusta sună la numărul de telefon 0726 761 939 și programează-ți mașina la un service profesionist.

Dacă nu ai avut timp să-ți cumperi anvelope de iarnă, nu te stresa prea tare. Auto Agusta comercializează şi efectuează schimb anvelope auto pentru orice tip de autoturism.

Specialiștii service-ului îți recomandă să apelezi la anvelope de tipul Nokian, care au un raport excelent preţ / calitate.

Poți contacta compania Auto Agusta Service Roti SRL și prin e-mail la următoarele adrese: office@autoagusta.ro  , autoagusta@yahoo.com. În fiecare zi de luni până vineri, între orele 07.00 și 20.00 poți veni la service pentru schimbat de roți. Sâmbăta între orele 07.00 și 18.00 iar duminica în intervalul orar 08.00-14.00.

Vino să-ţi schimbăm anvelopele la timp! Doar un service roţi autorizat poate efectua un schimb anvelope sigur care să-ţi ofere plăcerea unui drum sigur, indiferent de anotimp.


Vizualizaţi Service roti Auto Agusta pe o hartă mai
mare

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata