Breaking news

Trafic record pe exclusivNEWS.ro, în luna octombrie

loading...

Site-ul de știri naționale și internaționale exclusivNEWS.ro a înregistrat în luna octombrie 2013, un record de trafic. Peste 173,000 de vizite s-au înregistrat în această lună.

exclusivnews.roLuna octombrie a fost de bun augur pentru site-ul de știri www.exclusivnews.ro . 120.005 vizitatori unici, 173.439 de vizite și 735.923 de pagini vizualizate, sunt cifrele recordului de trafic pentru exclusivNEWS.ro, realizate în luna octombrie 2013.

Lansat pe 30 decembrie 2009, ca o alternativă la presa online din România, existentă la acea dată, exclusivNEWS.ro a reușit să se impună, cu pași mici dar consistenți, ca un mediu de informare distinct, nepărtinitor și fără să facă jocurile vreunei persoane, instituții sau partide politice.

Pe lângă informarea zilnică, exclusivNEWS.ro și-a propus și a realizat să promoveze succesele românilor pe plan internațional cât și să promoveze tinerii talentați indiferent de domeniul de activitate.

Laurian Manta, Mihai Șucată, Mihai Radu, Dragoș Popa, Marius Copil, Patrick Ciorcilă, Sorin TalpoșiPetrică Bordinc Radu Tudor Gabriel Cindea,  Diana Bart, sunt doar o parte dintre tinerii talentați promovați în ultimul an de exclusivNEWS.ro.

În cei patru ani de existență, exclusivNEWS.ro a reușit să realizeze interviuri exclusive cu Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Stela Popescu, Marian DrăgulescuAndreea Marin, Andreea Ulmeanu, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Octavian Bellu, Gabriela Szabo, și lista poate continua.

Până în prezent, știrile exclusivNEWS.ro au fost preluate de ziare naționale precum Adevărul, Național, Libertatea, Click, Ghimpele, Gazeta Sporturilor, televiziuni de știri precum: Realitatea TV, Antena 3, România TV. Cât și de site-uri și agenții de știri precum: HotNews, antena3.ro, realitatea.net, rtv.net, gandul.info, cancan.ro, dcnews.ro, ziarulring.ro, reportervirtual.ro, paginademedia.ro, radardemedia.ro, ciao.ro, actualmm.ro, dejeanul.ro, ilovebraila.ro, citynews.ro, sau radiouri precum Radio Moldova Chișinău, Hello Radio, Radio Sibiu sau Heart Radio.

Pe 30 decembrie 2013, exclusivNEWS.ro va împlini patru ani de la lansare. Întreaga echipă a exclusivNEWS.ro mulțumește tuturor celor care ne-au trecut pragul virtual, în cei aproximativ patru ani de existență. exclusivNEWS.ro le promite că vom scrie în continuare știri de calitate și că vom promova succesele românilor și vom susține tinerii talentați.

exclusivNEWS.ro, un șite de știri exclusiv pe gustul tău!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata