Breaking news

Tot mai mulţi sibieni care au cumpărat apartamente noi, regretă în primele 3 luni achiziţia

loading...

Goana după preţul cel mai mic și neglijarea experienţei dezvoltatorului, determină tot mai mulți sibieni să regrete că și-au cumpărat apartamente noi.

apartamentDacă doriți să cumpărați un apartament în Sibiu, probabil că o să căutați pe google fraze de genul: imobiliare Sibiu sau apartamente de vanzare Sibiu.  Greșeala pe care o fac majoritatea este ca intra pe rezultatele plătite. Dezavantajul este ca acolo poate aparea orice firma care a aparut peste noapte. Asiguraţi-vă întotdeauna ca achiziţionaţi de la un profesionist, cu vechime în domeniu. Acesta a învăţat déjà din greșeli și a reușit să treacă prin toate situaţiile posibile, astfel încât, acum să vă ofere cele mai valoroase, calitative si sigure locuinţe de pe piaţă.

Doar o companie puternică și cu vechime pe piaţă poate, și știe, să predea un bloc fără erori fundamentale de construcţie. De ce? Pentru că experienţa l-a învăţat care sunt problemele de esenţă la un astfel de imobil.Dacă un  asemenea dezvoltator și-ar putea vinde experienţa cu o suma egala cu cea pe care a investit-o, ar deveni, peste noapte, mult mai bogat . Un astfel de anteprenor a trecut de faza în care crede că scopul, în această afacere, este să predea apartamente cât mai ieftine si deci, implicit, să tragă costul unui bloc cât mai jos cu putinţa. El a inţeles, după primele sute de apartamente, că problemele, defectiunile, erorile care apar , dupa ce clientul a receptionat apartamentul, se datoreaza folosirii materialelor de slaba calitate si manoperei indoielnice.

Experienţa este cea care te invaţă sa ocolesti  greselile, să înlocuiești sau sa  îmbunătăţești produsul la care ai identificat vulnerabilitate. Încercarea și eroarea alcătuiesc experienţa. Clienţii fac greșeala de a alege cel mai mic preţ, fără sa realizeze că,  în timp, vor plăti cu mult mai mult decat daca ar alege, de la inceput, varianta buna și calitativa a celui experimentat.

Să construiască ieftin, poate oricine. Să construiască bine, este ceea ce puţini înteleg sa facă. Din motive de spaţiu, nu vom dezvolta acest subiect. Fiecare este liber sa decidă dacă vrea o investiţie pe 50 de ani, de valoare, sau vrea să repare 50 de ani la un apartament care, din prima, zi este sortit eșecului. Lucrurile trainice se clădesc în timp.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata