Breaking news

Tencuieli decorative structurate – pentru protecţia şi aspectul casei

loading...

Tencuielile decorative reprezintă o tehnologie relativ nouă în domeniul construcţiilor. Acest tip de tencuieli conferă un aspect deosebit de plăcut casei, asigurând în acelaşi timp o protecţie superioară la umezeală, dar şi o respiraţie corectă a pereţilor.

Tencuieli-decorativeTencuiala decorativă reprezintă ultimul strat de finisaj aplicat pe faţada unei case, destinat protejării şi finisării decorative superioare a tencuielilor exterioare, cu aspect final zgâriat, de coajă de copac. Aceasta are un important rol atât în estetică generală a construcţiei, cât şi în protecţia acesteia faţă de factorii de mediu.

O tencuiala decorativă de calitate trebuie să fie o barieră pentru factorii externi ce pot afecta structura sau aspectul unei clădiri, permiţând însă pereţilor să respire corect, impermeabilitatea tencuielii manifestându-se doar faţă de apă.

Tencuiala decorativă poate fi aplicată peste tencuieli normale sau termoizolaţii finisate cu ţînci; cel mai adesea este asociată sistemelor termoizolante.

Există şi tencuieli decorative destinate finisajelor interioare, care de regulă folosesc granulatii mai fine, pentru efecte mai subtile, dar acum ne vom referi doar la tencuielile decorative pentru exterior.
Tencuiala decorativă structurată are o mare durabilitate, fiind foarte rezistenţă la influenţele exterioare ale mediului (intemperii, radiaţii ultraviolete), contribuind totodată semnificativ la protecţia locuinţei.

Tencuielile decorative „Emex” reduc cheltuielile de finisare a locuinţei şi înfrumuseţează casă, datorită mai ales calităţii superioare, care permite o lucrabilitate foarte bună, ce asigura obţinerea efectelor dorite. Acest tip de tencuieli este recomandat de specialiştii în construcţii pentru finisarea exterioară, iar uneori chiar şi interioară a casei.

Tencuielile decorative „Emex” pot fi utilizate atât în aplicaţii industriale, cât şi în cele civile. În gama de tencuieli decorative „Emex” există şi soluţii de Tencuiala decorativă impermeabilă, pentru zonele cu un grad ridicat de umezeală, care, deşi impermeabile la apă, permit respiraţia corectă a peretelui.

Datorită proprietăţilor de respingere a murdăriei, întreţinerea tencuielilor de tipul Tencuielii Decorative „Emex Aqua Protect” sau Tencuielii Decorative Siliconice „Emex” este extrem de facilă.

Există deasemeni vopsea decorativă texturată, atât de interior cât şi de exterior, ce ajută la obţinerea unui efect deosebit, şi conferind locuinţei unicitate, rafinament şi culoare. Această se aplică în mod asemănător tencuielii decorative, singură diferenţa fiind că structurarea efectivă a produsului nu se mai face cu fierul de glet, ci cu trafaleti specializaţi.

Tencuiala Decorativa Structurata Impermeabila „Emex Aqua Protect” este un produs de generaţie nouă cu o formulare specială, care pe lângă răşini acrilice, aditivi specifici şi granule de marmură de diferite mărimi, conţine compuşi hidroizolanţi, că de exemplu xilanul, care asigura o bună impermeabilitate a produsului la apă.

Principala să proprietate este aceea de a crea “efectul de lotus”, cu rol de respingere a apei şi murdăriei, asigurând o impermeabilizare a suportului la apă, dar păstrând în acelaşi timp permeabilitatea la aer.

Tencuiala Decorativă Structurată Impermeabilă „Emex Aqua Protect”, datorită efectului de lotus, asigura o rezistenţă sporită la apă şi este folosită cu precădere pentru protejarea şi finisarea suprafeţelor exterioare ale construcţiilor expuse în mod direct acţiunii intemperiilor sau factorilor de mediu, fiind recomandată în special în zonele unde cantităţile de precipitaţii sunt peste media generală.

Tencuiala decorativă se aplică uşor, finisajul este de calitate superioară, iar durata de viaţă este de peste 10 ani, cu condiţia respectării indicaţiilor producătorului.

Produsele realizate sub marca “Emex” sunt fabricate de compania Romtehnochim în condiţii de management integrat al calităţii: ISO 9001, ISO 14001 şi OHSAS18001, cele mai utilizate regăsindu-se şi în catalogul online.

Pentru a contacta compania, puteţi folosi următoarele date de contact
Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro
Pagina de contact

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata