Breaking news

StoAuto oferă o gamă largă de piese auto originale

loading...

Utilizarea din ce în ce mai frecventă a internetului de către utilizatori din toată lumea a determinat proprietarii de afaceri să treacă obligatoriu, pentru beneficiul expunerii globale, şi în mediul online. Se poate cumpăra în ziua de astăzi aproape orice, de la electronice şi electrocasnice până la autoturisme, excursii şi croaziere, bilete de avion sau chiar alimente. Nu face excepţie din această categorie nici domeniul pieselor auto.

stoauto.roÎn acest fel StoAuto pune la dispoziţia doritorilor piese auto pentru cele mai frecvente mărci de autovehicule întâlnite la noi în ţară – Volkswagen, Skoda, Audi şi Seat. Tot mai mulţi români au început să facă achiziţii online, au căpătat încredere în acest sistem şi astfel piaţa de piese auto a cunoscut o creştere considerabilă în ultima perioadă. StoAuto a venit în sprijinul nevoii de piese auto a celor care nu au timp să caute prin magazine de specialitate piesele potrivite, oferind varianta de magazin online, mult mai util, comod şi la îndemână în condiţiile tehnologizării din ziua de astăzi.

Deşi piesele din dezmembrări sau piesele second hand au şi ele un volum mare de căutare datorită faptului că sunt mai rentabile din punct de vedere al costurilor, românii au început să realizeze că o piesă originală, chiar dacă este mai scumpă, este de preferat în detrimentul uneia vechi. Poate că achiziţiile de piese auto online nu se bucură de acelaşi succes precum cumpărarea de gadgeturi sau tot ceea ce ţine de segmentul IT, însă cu siguranţă şi în domeniul pieselor auto originale se fac simţite creşterile în vânzări.

StoAuto este o firmă importatoare de accesorii şi piese auto originale de la patru mari producători de autovehicule: Volkswagen, Skoda, Seat şi Audi. În permanenţă există un stoc disponibil care poate să satisfacă cerinţele mecanicilor şi şoferilor, iar la comandă sunt disponibile peste alte 350.000 de repere. Oferind o gamă diversificată de piese, StoAuto vine în sprijinul nevoii de îngrijire a autoturismului, oferind astfel de la piese de schimb până la consumabile sau accesorii, de la jante la piese tuning sau diverse alte articole. Încă o dată faptul că piesele oferite sunt originale asigură o garanţie a calităţii, fiabilitate şi de asemenea performanţă la nivel înalt, o durată prelungită de utilizare spre deosebire de piesele second sau din dezmembrări.

Piesele ajung în posesia celor ce le comandă de pe site rapid şi uşor. Livrarea se face prin curierat, la cerere se poate face cu o firmă de curierat anume – doar în cazul în care se specifică acest lucru exact de către client. Coletele pot fi urmărite online până la livrare, iar expedierea lor se face în maximum o zi de la confirmarea existenţei stocului şi a efectuării plăţii. Piesele ajung în posesia celor ce le comandă de pe site rapid şi uşor. Livrarea se face prin curierat, la cerere se poate face cu o firmă de curierat anume – doar în cazul în care se specifică acest lucru exact de către client. În acest fel, oricând se impune nevoia de piese originale pentru autovehicule, StoAuto le pune la dispoziţia doritorilor o ofertă bogată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata