Breaking news

Site-ul de știri exclusivNEWS.ro a împlinit șapte ani de la lansare

loading...

exclusivNEWS.ro a împlinit azi, șapte ani de la lansarea oficială în mediul online. De azi, exclusivNEWS.ro merge la școală și promite să își facă cât mai bine temele și să informeze, corect, prompt și la obiect, zi de zi, 24 din 24, românii care doresc să fie informați.

exclusivnews-ro-7-aniÎn Ajun de Anul Nou, în urmă cu șapte ani, se lansa în România primul site independent creat pentru a publica știri naționale și internaționale.

exclusivNEWS.ro a spart gheața pe nișa de știri din România, ca fiind primul site de știri independent care apărea în mediul online fără să aibă în spate un trust media sau legături cu un trust media.

Au trecut șapte ani și exclusivNEWS.ro a crescut zi de zi pe toată linia. În cei șapte ani de existență au fost publicate pe site peste 31,500 de știri, în medie câte 12 noi știri în fiecare zi.

Știrile exclusivNEWS.ro au fost citite în cei șapte ani de existență de aproximativ 5 milioane de vizitatori unici care împreună au vizualizat aproximativ 30 de milioane de pagini.

În cei șapte ani de existență, multe știri publicate în exclusivitate de noi, au devenit subiecte de breaking news la televiziunile de știri. Am publicat informații exclusive și în premieră, am realizat interviuri cu cei mai mai sportivi ai României și am promovat permanent tinerii români.

La ceas aniversar, echipa exclusivNEWS.ro mulțumește tuturor românilor care au ales să se informeze de la exclusivNEWS.ro.

exclusivNEWS.ro, un site de știri exclusiv pe gustul românilor și în anul 2017!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata