Breaking news

Show incendiar cu Eva Brown în Eleven

loading...

Vineri noaptea a avut loc lansarea proiectului manageriat de Bogdan Croitoru, numit “Fizz Luxury Party”, în Club Eleven.

IMG_1237_2Manechinele agenției “Fizz Models International” în frunte cu imaginea agenției, Eva Brown au defilat în body-uri semnate Sonia Trifan. La sfârșit, spre deliciul publicului, acestea au defilat doar cu niște coliere din pietre prețioase pe sâni. Mulțimea din club s-a înfierbântat când a văzut formele voluptoase ale manechinelor.

Totuși, Eva Brown , presupusa iubită a lui Fizz, a fost cireașa de pe tort a evenimentului. Nurii ei au trezit “fericirea” bărbaților mai ales când Eva Brown a dansat lasciv cu o alta manechină de la agenție, Cătălina Tanase, făcând bărbații să saliveze.

Naturală 100%, fără pic de colagen sau silicon, cu un păr foarte bogat, fără extensii sau alte minuni, focoasa șatenă a dat gata bărbații prezenți în club.  Numai Bob Taylor o păzea cu inima strânsă, pe marginea podiumului, de frică să nu i-o fure careva. IMG_0814_2

La final de prezentare, bomba sexy împreună cu managerul ei dar și cu fetele de la Kittens, care formează împreună o “familie” au ciocnit o cupă de șampanie pentru succesul proiectului.IMG_1166_2

loading...
2 Comentarii
  1. alin spune

    buna gagica

  2. sfinte sisoe spune

    fizz i-o trage la gioale in fiecare noapte

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata