Breaking news

Sergiu Voicu: “Dacă aș fi avut voce, mă apucam de cântat”

loading...

În afară de pasiunea pentru știri și emisiuni tv, Sergiu Voicu iubește muzica, dansul, dar și drumețiile pe munte. Marele lui regret este că nu are voce, întrucât i-ar fi plăcut să aibă o carieră în muzică.

sergiu.voicuAlături de știri, muzica ocupă un loc special în sufletul lui Sergiu. Atunci când este înconjurat de prieteni sau colegi, Sergiu se încumetă să le fredoneze câteva peise preferate.

”Îmi place să cânt. Dacă aș fi avut și voce de cântăreț, clar asta era meseria mea acum. Dar uite că așa … mă chinuie doar talentul, și îmi stresez vecinii când sunt sub duș sau colegii când merg la filmare și sunt în trafic. Glumesc acum. Nu cânt mult, dar din când în când mai las sunetele să se elibereze”, a declarat Sergiu Voicu pentru exclusivNEWS.ro.

Și cum muzica face casă bună cu dansul, Sergiu a fost inițiat încă de mic în tainele dansului de către părinți.

Părinții mei sunt buni dansatori și încă de mic au încercat să mă învețe și pe mine câte ceva din tainele dansului, ca să nu mă fac de râs la petreceri. A început să îmi placă dansul și prin clasa a IX-a am decis să ma duc la cursuri de profil. Am făcut 2 ani de dansuri de societate, apoi am făcut o pauză de câțiva ani și mi-am reluat pasiunea anul trecut. Dansul mă încarcă energetic. Plus că muzica ce îl însoțește nu poate fi comparată cu nici o altă terapie de revigorare și eliberare de gândurile zilnice”, a mai spus Sergiu.

În afară de știri, dans și muzică, drumețiile pe munte fac parte din pasiunile lui.voicu

Născut și cresut la poapele muntelui, Sergiu este înnebunit după călătoriile fie la munte fie în excursii la pas prin țară și străinătate. Marea lui probelmă o reprezintă timpul, care nu prea este de partea lui.

În zilele libere merg la Brașov să îmi văd familia și prietenii. Îmi place să călătoresc, și cum am o portiță am și făcut o escapadă. Merg pe munte, merg în excursii prin țară, merg să vad cultura și civilizația altor popoare”, ne-a mai declarat Sergiu Voicu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata