Breaking news

Sergiu Voicu, noua achiziție a Antenelor

loading...

Jurnalistul tv, Sergiu Voicu părăsește redacția de știri a Prima TV pentru a lucra la Antena 1 și Antena 3.

sergiu voicuAnul 2011 i-a adus jurnalistului Sergiu Voicu un contract avantajos cu Antenele. După doi ani petrecuți la Realitatea TV și un an și jumătate în redacția de știri a Prima TV, Sergiu Voicu a decis să dea curs ofertei venite din partea trustului Intact Media Grup. Începând cu 20 ianuarie telespectatorii îl pot vedea pe carismaticul reporter la știrile Antena 1 și Antena 3.

Consider că atunci când se deschid niște porți e bine să te duci să vezi măcar despre ce e vorba. Deciziile care îți vor schimba viața, întotdeauna se iau dificil, dar când am primit două oferte în aceeași perioadă mi-a dat seama că viața mea trebuie să ia un drum mai alert, un drum mai potrivit caracterului meu”, a declarat Sergiu Voicu în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Sergiu Voicu a declarat că atunci când a venit la Prima TV  a fost primit cu brațele deschise de către colegii de la știri.

Am fost primit cu căldură și m-am simțit bine timp de mai bine de un an și jumătate. Perioadă în care am avut timp suficient să îmi reevaluez aptitudinile, să mă supun unor noi experiențe și să pun în balanță ce vreau să fac cu adevărat”, a mai declarat Sergiu Voicu.

În afară de oferta venită din partea Antenelor, Sergiu a mai fost curtat și de Pro TV și B1 TV. Însă oferta făcută de trustul Intact a fost mai bună, drept urmare a semnat contractul cu aceștia. La Antene, Sergiu va acoperi domeniul economic, finante-banci, asigurări, agricultură și turism.

Originar din Brașov, Sergiu Voicu are 26 de ani, iar în 2007 a terminat Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității “George Barițiu” din  Brașov. În anul 2009 a absolvit un masterat la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicarii din cadrul Universității București.

sergiu.voicu.realitateatv.jpgExperiență profesională în mass-media:

– 2005 – 2007: Producător, DJ, Realizator emisiuni radio (Radio 21 – Brasov)

– 2005 –2007: Prezentator și redactor știri, DJ, Animator Radio  (Radio KISS FM – Brasov)

– 2005 – 2008:  B1 tv – RTT – Brașov –  Realizator si prezentator de emisiuni: “Hai la drum cu Sergiu Voicu!”  – emisiune de turism, “Brasov, Buna dimineata” – matinal

– februarie 2008 – august 2009 : REALITATEA  TV – București – Reporter de știri și voice over

– august 2009 – ianuarie 2011 –  PRIMA TV – Bucuresti – Reporter de stiri – Focus de Prime Time si voice over la Focus Monden

– din 20 ianuarie – Antena 1 și Antena 3 – reporter știri

loading...
9 Comentarii
 1. Stefan spune

  Felicitari Sergiu! Bafta la Antena. O sa faci treaba buna si acolo, asa cum ai facut peste tot!

 2. Ana spune

  Cea mai buna decizie!!! Te sustinem in aceasta noua alegere!!! Bafta multa!!!

 3. stiristul spune

  Cine mai este si tipul asta?

 4. Bogdan spune

  Bravo Sergiu …Felicitari!

 5. Daniel Dobre spune

  Felicitari Intact pentru achizitie. Ati luat un om bun.

 6. TAVI spune

  Bravo Sergiu. Bafta!

 7. Ditei Remus spune

  Bravo directore,felicitari si multa bafta!!

 8. sabin spune

  felicitari sergiu! abia acum am aflat si ma bucur de succesul tau. esti bun si meriti mai mult din punct de vedere profesional. astept annuntul ca devi prezentator

 9. otilia spune

  Bine mai sergiulica! Hai ca esti bun! Te asteptam la Brasov in functia de director de televiziune! Suntem mandrii de tine!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata