Breaking news

Scandal de proporții la X Factor România 2013

loading...

Sezonul trei al concursului muzical X Factor România debutează cu un scandal de proporții. Au ridicat sala în picioare, au primit trei de DA de la jurați, iar la o săptămână au primit un telefon prin care li s-a spus că au fost eliminați din concurs.

x factor romania 2013Trei participanți la preselecțiile X Factor România 2013, aduc acuze grave la adresa organizatorilor. Aceștia spun că au fost dați afară în mod nedrept din concurs, în urma aranjamentelor de culise ale show-lui Antena 1.

Au primit trei de „DA”, li s-a spus că merg mai departe, dar brusc, după vizionarea materialelor filmate, jurații au hotărât că aceștia au cântat bine doar live, nu și pe înregistrări.

Concurenții eliminați peste noapte, fără motiv, au declarat pentru exclusivNEWS.ro, sub protecția anonimatului că deși au primit confirmarea oficială din partea juraților, în timpul filmărilor că merg mai departe, lucrurile s-au schimbat peste noapte, în culise.

Doi dintre cei trei concurenți eliminați din show fără vreo explicație, au primit trei de DA de la Cheloo, Delia și Dan Bittman și li s-a spus că merg în etapa următoare, adică în Tabăra de pregătire. După o săptămână, unul dintre cei doi concurenți a fost sunat de un membru al juriului care i-a comunicat faptul că defapt nu merge mai departe.

Cel de-al doilea care a reușit în faza de audiții cu juriu, să ridice efectiv sala în picioare. A primit și el trei de DA, dar a fost eliminat din show fără ca măcar să îl mai anunțe cineva în mod oficial.

Al treilea concurent eliminat pe ne pusă masă, a primit doi de DA, a cantat bine, dar nici el nu a prins lista scurtă.

În schimb, în Tabăra de pregătire, după vizionarea înregistrărilor cu cei care au primit 2 și respectiv 3 de DA, jurații împreună cu producătorul show-ului, au ales 60 de concurenți. Numai că printre aceștia nu se numără foarte mulți concurenți extrem de valoroși care au trecut inițial de cele trei etape eliminatorii, preselecție și audiții cu juriu.

Cei trei se consideră nedreptățiți și spun că totul nu este decât o bătaie de joc, lipsă de profesionalism și cer organizatorilor să nu se mai difuzeze imaginile cu ei din timpul show-ului, întrucât le aduc grave prejudicii de imagine.

Concurenții eliminați pe nedrept regretă faptul că au participat la acest concurs și spun că principalul criteriu este cel de bășcălie de show, nicidecum bazat pe calități vocale interpretative.

Regulamentul din acest an al X Factor România prevede ca în urma înscrierilor pe site-ul concursului, concurenții să fie audiați inițial în două etape, de jurii formate din producători și vedete ale Antena 1. În cele două etape de selecție se cern maxim 360 de concurenți care ajung să cânte în fața celor trei jurați. Aceștia stabilesc cine merge mai departe prin DA sau NU. Numai că în regulament se prevede o portiță prin care, unii concurenți selectați chiar și cu trei de DA, să nu intre pe lista scurtă, adică cea de 60 de participanți care să meargă în Tabăra de Pregătire. de aici, în Galele live merg doar 15. Eliminându-se astfel faza cu House Judje Visit, așa cum sera în primele două ediții X Factor România.

Concluzia: X Factor România nu este un concurs de talente care are drept scop descoperirea și promovarea românilor talentați în muzică. Totul nu este decât un aranjament de culise, cu interese personale ale membrilor Intact Media Group, al echipei de producție și al juraților.

loading...
3 Comentarii
  1. Fifi spune

    Ce sa inteleg din acest articol?? ca niste retarzi nu au stiut sa piarda si s-au dus sa parasca la presa???dumneata cum ai fi ales din atatia concurenti 60 cei mai buni??decat tinand cont de fiecare detaliu??de ce nu ati semnat acest articol??va e frica de repercursiuni??

  2. Fifi spune

    bravo lor!! sa dea cu toti de Pamant!!se cred toti vedete!!!din astia ofticati se nasc vedetele de carton peste 5 ani….oricum e suspect acest articol….probabil ca printre esuati aveti si dvs un prieten….care v-a rugat sa aruncati cu noroi putin…..

  3. albano&romina spune

    Imi pare rau ca n au trecut mai de parte. Cred ca daca asta a fost scris in regulament, trebuie si ei sa inteleaga ca nu este doar un concur muzical… este un TV SHOW! deci foarte bine ca ai calitati vocale, dar trebuie sa fii iubit de camera sa faci televiziune.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata