Breaking news

Sărmăluțele cu smântănă și mămăliguță, meniul preferat al lui Sergiu Voicu

loading...

Când vine vorba de mâncare Sergiu Voicu, reporterul de știri al Antenelor, spune că nu este pretențios și că mănâncă cu plăcere bucatele preparate în casă. Însă ca orice ardelean ce se respectă,  are cel puțin un meniu preferat: sărmăluțele în foi de viță, garnisite cu smântână și musai cu mămăliguță.

sergiu.voicuMănânc cu mare plăce și bucurie ce gătește mama și apreciez mâncărurile făcute în casă. Știu că ce e făcut în casă e făcut cu suflet și dăruire. Meniul ideal poate cuprinde: sarmalele cu mămăliguță și smântână. Dar servesc cu plăcere și bulzul cu brânză de burduf, supa cu găluște și cea cu tăitei, ciorba de fasole uscată cu tarhon, piureul cu mult lapte, puiul și peștele sub orice formă”, ne-a declarat Sergiu Voicu.

Atunci când are timp, lasă știrile de-o parte și mai dă fuga prin bucătărie ca să experimenteze diferite preparate culinare.

”Îmi place să bucătăresc, dar nu prea am timp să fac lucrul acesta. Am gătit destul de puține chestii în viața mea. Câteva ciorbe, pilaf, spaghete, cartofi prăjiti, friptură. Sunt bucate pe care cred că le prepară toată lumea, nu am făcut nimic altceva ieșit din comun. Mi-ar plăcea să știu să fac prăjituri și în special torturi. Mi se pare o acțiune spectaculoasă și cum iubesc eu dulciurile ar fi o muncă plăcută și gustoasă”.

Și pentru că este un vărsător meticulos, Sergiu își planifică foarte bine pas cu pas tot ce are de făcut pe parcursul unui an de zile. Astfel că la început de an, Sergiu scrie într-un caiet, business planul.

La fiecare sfârșit de an îmi fac o listă cu propuneri pentru anul următor. În fiecare an lista se tot mărește, astfel că am ajuns acum să am cam 5 – 6 pagini de A4, cu propuneri. Sunt multe, dar când îți propui multe, realizezi multe. Mă țin de obicei de ceea ce îmi pun în minte și îmi dau tot interesul să bifez ca realizat tot ce pe lista. Anul ăsta am câteva proiecte absolut îndrăznețe. Unele din ele s-au realizat deja, la altele lucrez acum. Nu pot sa dau detalii … e o mică superstiție„, a mai declarat Sergiu Voicu.

loading...
1 Comentariu
  1. iubaretzu spune

    Mie mi se pare mai interesant decat meniul lui Sergiu, planningul lui de viitor. Mi.ar plăcea sa stiu cum si.l face, pé ce principii, ce lucruri îşi trece acolo si ce chestii nu, cum se motivează si ce termene îşi pune. Este un om cu reuşite remarcabile si sigur sunt trucuri ce ne pot ajuta pé toţi. Multumesc exclusivnews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata