Breaking news

Sameday, firmă de curierat rapid şi ieftin

loading...

Românii au descoperit cu mult timp în urmă, avantajele pe care le reprezintă firmele de curierat. Dovadă acestui fapt stă şi în numărul foarte mare de firme care s-au dezvoltat şi care se întrec în câştigarea monopolului pe piaţa de specialitate.

samedayÎn prezent, orice business, indiferent de domeniul de activitate, are nevoie de servicii de curierat. Fie că vorbim de un magazin online, fie de o firma de avocatură sau o agenţie de turism, toate apelează la curier pentru a livra produse comandate sau a livra documente şi facturi.

Rapiditatea şi corectitudinea serviciilor sunt atribute de care se ţine cont atunci când apelăm la firme de curierat. Preţul este şi el un element de care se ţine seama, iar, de ceva timp încoace, varietatea ofertelor contează.

Pe lângă curierat local se oferă şi curierat naţional şi internaţional. De asemenea, sunt firme de curierat, ca Sameday, care şi-a personalizat şi mai mult serviciile prin livrări în aceeaşi zi, livrări a doua zi sau livrări la ora programată.

De asemenea, Sameday se diferentieaza şi prin servicii dedicate, adaptate nevoilor fiecăruia. În acest sens, au dezvoltat soluţii pentru livrări în domeniul medical, livrări pentru magazine online, flori şi livrări mâncare.

Livrările din domeniu medical constau în livrări de studii clinice, probe de anatomie patologică, medicamente şi probe biologice, aparatură medicală. Transportul se face la temperatura controlată şi într-un mediu ambiental de o igienă ireproşabilă.

În cazul magazinelor online, a livrărilor de flori şi mâncare, Sameday vine cu o soluţie avantajoasă: preia comenzile şi le aduce clienţilor la ora dorită, în aceeaşi zi.

Şi pentru a acoperi o gama cât mai completă de servicii, Sameday s-a specializat şi în expedierea de corespondenţă curentă, facturi, acte administrative, somaţii…într-un cuvânt servicii poştale adresate.

Deopotrivă, cerinţele de pe piaţă au făcut ca serviciile să se extindă şi pe latura drop mail şi sampling, instrumente de marketing direct care presupun distribuţia de plianate, flyere, mostre în cutiile poştale, stradal sau în centre comerciale. Marele atuu al firmei Sameday este că garantează o rată de distribuţie de peste 98%.

Fie că apelaţi la servicii de curierat rapid local, naţional şi internaţional, fie la servicii poştale adresate sau neadresate, fie că sunteţi în căutarea de soluţii personalizate în domeniul medical şi ecommerce, Sameday răspunde cu profesionalism, rapiditate şi eficientă tuturor solicitărilor dumneavoastră.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata