Breaking news

Românii au prins gustul șemineelor. Iată cât costă un șemineu!

loading...

Filmele americane în care apar frecvent case dotate cu șeminee i-a făcut pe români să-și dorească din ce în ce mai mult să-și amenajeze locuința cu un astfel sistem de încălzire, elegant, eficient și modern.

seminee lemneRomânii încep să înlocuiască tradiționalele sobe de teracotă și cărămidă, cu șemineele, inspirați de designul caselor din filmele americane. Astfel că și în România au început să se dezvolte afacerile cu șeminee.

Tehnologia a evoluat foarte mult și în prezent, șemineul încălzeşte toată casa prin reţeaua de calorifere, încălzire în pardoseală sau prin convecţie de aer. Poţi face duş cu apa încălzită de șemineu, și în plus, șemineul asigură o ambianţă plăcută şi un confort termic ridicat la costuri mici costuri de exploatare.

Compania Termodecor din Baia mare, oferă românilor din toată țara, seminee pe lemne cât și termoșeminee și termosobe, care funcționează atât cu lemne cât și cu peleți.

Suntem pasionaţi de construcţii, avem simţ estetic şi ne place să ne jucăm cu focul. Termodecor s-a născut din pasiune pentru treaba bine făcută şi dorinţa de a oferi soluţii personalizate în alegerea design-ului potrivit pentru semineu şi cele mai bune soluţii tehnice pentru încălzirea locuinţei. Ne ocupăm cu seminee, şi avem în spate ani buni de cercetare, dezvoltare, producţie şi montaj. Dar treaba cu semineele este mult mai complexă decat pare. Motiv pentru care te invităm să ne vizitezi sau să ne contactezi, să ne povesteşti ce îţi doreşti pentru că astfel îţi vom putea oferi exact ce ai nevoie”, spun reprezentanții Termodecor.

Îţi doreşti un semineu dar în acelaşi timp doreşti şi o soluţie completă pentru încălzirea locuinţei? Termosemineele satisfac ambele cerinţe.

Termosemineele îmbină frumuseţea unui semineu şi funcţionalitatea unei centrale termice pe lemne. Este o soluţie foarte practică şi economică: în exterior un semineu care încălzeşte mediul şi atmosfera iar în interior structura şi instalaţia unei centrale termice care produce apă caldă menajeră şi agent termic pentru calorifere.

Termosemineul are o putere termică cuprinsă între 14.2 şi 27.8 kW, poate funcţiona ca sursă unică de încălzire sau în paralel cu alte surse de încălzire automate, şi având în vedere ca functionează cu combistibil solid, respectiv lemne, veţi obţine o economie la facturile de încălzire de aproximativ 40%

Practic un termosemineu este o centrală termica pe lemne, are toate caracteristicile unei centrale, însă arată ca un semineu.

Pe site-ul companiei Termodecor poți găsi 15 tipuri de termoșeminee pe lemne și unul pe peleți, cât și 9 termosobe pe lemne și 8 care funcționează cu peleți.

Pe site-ul termodecor găsești și sobe centrala termica pe lemne Edilkamin, care mulţumită unei tehnologii avansate, exercită o combustie optimă.

Diverse finisaje şi culori, pentru a-ţi amenaja casa în stilul pe care îl preferi, obţinând o încălzire ecologică pe lemne şi o consistentă economisire energetică.

Sobe centrala termica pe peleti Edilkamin, pentru încălzirea ecologică şi economisirea energetică, o resursă specială de mare autonomie şi caracter practic, sunt propuse în diverse modele, plus o serie de finisaje, din oţel, ceramică sau steatit care fac sobele centrala termica pe peleti şi mai frumoase şi originale.

Soba centrala termica pe peleti încălzeşte toată casa şi produce apă caldă menajeră pentru toate utilizările, alimentează instalaţia de încălzire utilizând conductele şi radiatoarele existente, dar şi mai mult, poate obţine cu comenzile la distanţă, prin celular sau modem care lansează impulsul pentru programarea fazelor de încălzire.

Uşor de instalat, cu un coş de fum de numai 8 cm diametru, sobele centrala termica pe peleti Edilkamin pot fi amplasate în apartamente şi case cu mai multe nivele fără a condiţiona planimetriile deja existente. Cu funcţionarea pe peleţi, economisirea este garantată şi se vede imediat, până la 30% fata de o centrala pe gaz!

Produsele comandate la Termodecor se livrează în toată ţară prin serviciile de curierat rapid Cargus, Star Curier sau Pall-Ex.Pentru cumpărături a căror valoare depăşeşte 1000 RON livrarea se face gratuit până la sediul curierului din rază dumneavoastră (excepţie fac produsele a căror greutate depăşeşte 500 kg).

Termodecor îţi pune la dispoztie câteva metode foarte simple de plata pentru produsele achiziţionate. Poţi opta pentru oricare dintre aceste metode în funcţie de cum preferi, însă pentru produsele realizate pe comandă sau produsele a căror valoare depăşeşte 3000 lei, plata se va face (online cu cardul sau prin transfer bancar) în avans pentru 50% din valoarea comenzii.

Pe site-ul Termodecor.ro poţi efectua plăti online cu cardul în condiţii de maximă siguranţă. Sunt acceptate carduri Visa sau MasterCard, iar înainte a alege această modalitate de plata te rugăm să te asiguri că ai selectată moneda “Lei”, în caz contrar nu vei putea merge mai departe.

Pentru informaţii suplimentare legate termoșeminee, de modalităţile de livrare și plată, sună la numărul de telefon 0723.187.847, sau scrie un e-mail la adresa info@termodecor.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata