Breaking news

Robert Nicorescu își petrece weekend-ul pe podiumul de modă

loading...

Răsfățatul ”Mondenilor”, Robert Nicorescu a început sezonul estival în forță, pe podiumul de prezentare. Cu un corp bine lucrat și ușor bronzat, Robert a făcut ravagii printre reprezentantele sexului frumos, prezente la parada de modă, eclipsând restul modelelor prezente pe podium.

robert10Între examene, filmările la emisiunea ”Mondenii” și antrenamentul la sală, Robert Nicorescu își face timp și pentru a defila pe podiumul de prezentare în calitate de model. Dacă pentru unii sâmbăta și duminica sunt zile de relaxare și distracție, Robert Nicorescu are un program încărcat, cu două defilări de modă și încă o ședință foto pentru un designer plus programul zilnic de sală.

Vineri seara Robert, în calitate de manechin, a luat parte  la o campanie de promovare a liniei vestimentare de vară a lanțului de magazine Carrefour România. Prima defilare a fost găzduită de Carrefour Colentina, urmând ca sâmbătă să defileze în ținutele de vară în hipermarketul din  Berceni și duminică în cel din Grozăvești.

Cum era de așteptat, Robert a evoluat pe podium, fără cusur, fiind de departe cel mai aplaudat, apreciat și admirat model dintre toți cei prezenți la prezentarea liniei vestimentare de vară a lanțunui de magazine.

robert2robert0robertnicorescurobert1DSC02986

loading...
1 Comentariu
  1. Gabi spune

    Felicitari, Robert! Intr-o lume in care marea majoritate se rezuma la foarte putine lucruri in viata, iata un tanar care incearca sa isi construiasca o cariera pe mai multe planuri. Actorie, modeling si inteleg ca in paralel este si student. Faptul ca arata bine nu-l impiedica sa isi foloseasca si intelectul. Un exemplu pentru tinerii si tinerele good looking din ziua de azi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata