Breaking news

Promoţii la anvelope de iarnă! Preţuri mici şi cadouri pe loc, de la AnveloSHOP

loading...

Iarna bate la ușă astfel că toți posesorii de mașini trebuie să își echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă pentru a putea circula în siguranță și ca să evite amenzile usturătoare din partea Poliției Rutiere.

anvelope iarna - anveloshopDeși în mod calendaristic mai este o lună până la debutul oficial al iernii în România, primii fulgi de zăpadă și-au făcut deja apariția în țară încă de săptămâna trecută.

Legea rutieră din România prevede faptul că posesorii de autoturisme trebuie să își echipeze mașinile cu anvelope de iarnă ori de câte ori carosabilul este acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Posesorii de mașini care circulă pe timp de iarnă fără anvelope de iarnă riscă amenzi cuprinse între 2.500 şi 4.000 de lei. Dacă şoferul unei maşini fără cauciucuri de iarnă care blochează un sector de drum riscă o amendă cuprinsă între 5.000 şi 8.000 de lei şi va fi nevoit să suporte costurile aferente intervenţiei de degajare a sectorului de drum afectat.

Magazinul online AnveloSHOP vine în ajutorul românilor, posesori de mașini, cu o oferă promoțională de anvelope de iarnă. Magazinul livrează în toată ţara anvelope noi de iarnă, la preţuri promoţionale!

În plus, până la sfârşitul lunii noiembrie 2014, pentru comenzile de 4 anvelope de iarnă Continental, Pirelli, General, Bridgestone şi alte branduri de renume, se oferă un cadou pe loc, în limita stocului disponibil.

Oferta completă de anvelope de iarnă şi imagini cu cadourile pot fi consultate pe http://www.anveloshop.ro

Promoţii active la anvelope de iarnă, la data de 31 octombrie 2014:

Anvelope de iarnă Continental:
Cumperi 4 anvelope de iarna Continental de la AnveloSHOP şi primeşti pe loc un suport de telefon pentru parbriz, astfel încât nimic să nu te distragă de la drum, iar maşina să îţi poată oferi protecţie optimă. La această promoţie participă toate anvelopele de iarnă Continental din magazinul online AnveloSHOP, pentru autoturisme, 4×4 şi autoutilitare, indiferent de dimensiune.

Anvelope de iarnă Michelin:
Cumperi de la AnveloSHOP 4 anvelope de iarna Michelin şi câştigi garantat un voucher de carburant, după cum urmează:
1. Pentru 4 anvelope de iarnă Michelin achiziţionate cu diametrul între 13″ şi 16″, primeşti garantat un card în valoare de 100 RON valabil în benzinăriile MOL.
2. Pentru 4 anvelope de iarnă Michelin achiziţionate cu diametrul între 17″ şi 21″, primeşti garantat 2 carduri în valoare de 100 lei fiecare (valoare totală: 200 lei), valabile în benzinăriile MOL
Promoţia este valabilă pentru toate anvelopele de iarnă Michelin din categoriile autoturisme, camionete şi 4X4 până la 30 noiembrie 2014 * Voucherele se acordă în limita stocului disponibil.

Anvelope de iarnă Pirelli:
Cumperi de la AnveloSHOP 4 anvelope de iarnă Pirelli şi primeşti cadou o mini-trusă de scule.
Oferta este valabilă doar la comenzile de 4 anvelope marca Pirelli, din magazinul online AnveloSHOP.*
* Promoţia nu se aplică la toate modelele de anvelope Pirelli prezentate în magazinul online AnveloSHOP. Detalii pe site sau contactaţi-ne la: 0721.00.22.33; 0734.99.55.40

Anvelope de iarnă General:
Până la 30 noiembrie 2014, AnveloSHOP oferă un cadou la fiecare comandă de 4 anvelope de iarnă General! Cumperi de la AnveloSHOP şi primeşti cadou o cană termoizolantă.
Oferta este valabilă doar la comenzile de 4 anvelope marca General, din magazinul online AnveloSHOP.*
* Promoţia nu se aplică la toate modelele de anvelope General prezentate în magazinul online AnveloSHOP. Detalii pe site sau contactaţi-ne la: 0721.00.22.33; 0734.99.55.40

Anvelope de iarnă Bridgestone:
Cumperi 4 anvelope de iarnă Bridgestone de la AnveloSHOP şi primeşti pe loc un rucsac cadou.
Oferta este valabilă doar la comenzile de 4 anvelope marca Bridgestone, din magazinul online AnveloSHOP.
* Promoţia nu se aplică la toate modelele de anvelope Bridgestone prezentate în magazinul online AnveloSHOP. Detalii pe site sau contactaţi-ne la: 0721.00.22.33; 0734.99.55.40

Cauciucurile de iarnă sunt construite special pentru a face faţă şofatului în condiţiile dificile caracteristice iernii precum zăpadă, gheaţă, polei. Fii român inteligent și profită de ofertele AnveloSHOP ca să circuli în siguranță și fără griji, toată iarna.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata