Breaking news

Procurorul Papici tulbură apele în USL

loading...

Procurorul DNA, Lucian Papici, un ilustru necunoscut pentru opinia publică, a reușit să încaiere și să enerveze pe primii trei oameni în stat, Băsescu, Antonescu și Ponta.

sebyFiecare dintre cei trei oameni de vază ai țării au făcut declarații tăioase, halucinante și abracadabrante, imediat, ce procurorul Papici a fost schimbat din funcția de șef al secției I DNA.

Primul care a ieșit la rampă a fost premierul Victor Ponta care a spus că procurorul general a făcut foarte bine că l-a schimbat pe Papici că era băsist. La auzul acestor declarații, Băsescu s-a trezit cu noaptea în cap și a dat fuga la B1 TV, televiziunea lui de casă, ca să își verse năduful.

A spus că Ponta a intrat cu bocancii în justiție, că l-a pus pe Nițu să îl schimbe pe Papici și că el nu îl mai girează pe premier, ba mai mult se gândește să denunțe pactul de coabitare.

Și printre scrâșniri din dinți, atacuri la Ponta, Băsescu a scăpat porumbelul. Președintele a spus cu subiect și predicat că l-a sunat pe procurorul general dar și pe Ministrul Justiției ca să le spună să nu-l schimbe pe iubitul lui procuror Papici.

Adică, Băsescu a făcut un denunț în direct, cum că el a intervenit în justiție. Probabil de nervi a spus așa ceva, pentru că el se dă drept apărătorul justiției.

Mă întreb de cine o apără? Este clar ca lumina zilei că Băsescu a intervenit și încă mai intervine în justiție și că nici vorbă de un sistem judiciar independent și fără ingerințe și comenzi politice.

Ultimul care a ieșit la rampă, a fost Crin Antonescu, care l-a atacat dur atât pe Băsescu dar mai ales pe colegul de alianță, bunul său ”prieten”, Victor Ponta.

În timp ce Băsescu, Ponta și Antonescu se ceartă, românii pleacă pe capete în țările calde, sătui de bătaia de joc din România, unde doar inculții, hoții, șmenarii și cei care încalcă legea, o duc bine.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata