Breaking news

Piața apartamentelor de lux din București își revine. Complexurile rezidențiale sunt la mare căutare

loading...
0 24

După o pauză de circa șase ani de cădere liberă, piața apartamentelor de lux din București dă semne că își revine. În 2014, numărul tranzacțiilor cu locuinţe de lux din capitală, a crescut cu 12%, față de 2013.

complex rezidential apartament lux floreascaAgenții imobiliari au avut un an 2014, bun la capitolul vânzări apartamente de lux în București. În 2014, segmentul rezidenţial de lux din Bucureşti a fost primul care a dat tonul către dezvoltare. Și asta pentru că s-a înregistrat o creştere atât a cererii, materializată într-o majorare cu circa 12% a numărului tranzacţiilor, cât şi a interesului investitorilor pentru demararea de noi proiecte imobiliare  în zonele centrale şi ultracentrale.

Studii recente arată în Bucureşti, oferta de astfel de locuinţe s-a triplat în 2014, iar un sfert sunt deja vândute. Peste 1.100 de apartamente noi în Primăverii, Aviatorilor, Dorobanţi sau Grădina Icoanei îşi aşteaptă proprietarii.

Românii cu dare de mână care vor să locuiască în condiții de lux, au preferat în 2014, achiziția de apartamente de lux din centrul Capitalei.

40% dintre cumpărători s-au orientat către apartamentele cu 3 camere, întrucât acestea se potrivesc atât unui cuplu tânăr dar şi unei familii cu unul sau doi copii.

În timp ce apartamentele cu 4 camere, au avut o pondere mai mare în achiziţii, de circa 35%, acestea fiind preferate în special de familii mai numeroase.

Apartamentele cu 2 camere sunt cumpărate în special de investitori, datorită suprafeţelor mai mici, dar şi pentru că au potenţial bun de închiriere. Întrucât zonele de top fiind preferate de afaceriștii străini.

În Floreasca, cererile sunt axate în mod egal pentru apartamente de 2, 3 şi 4 camere. Astfel că cererea pentru apartamente în această zona este în creştere.

Dacă vreţi să locuiţi în zona centrală a Capitalei, dar nu va permiteţi să cumpăraţi o casă dar vreți cât mai multă intimitate și comfort, soluția o reprezintă ansamblurile rezidenţiale.

Apartamentul compus din 3 camere este situat la etajul 6 / 11 şi dispune de o terasă proprie de mari dimensiuni cu vedere panoramică către parcul din centrul complexului rezidenţial de lux Central Park.

Ansamblul de locuințe scoate la vanzare apartament central de lux Floreasca, complet dotat și utilat, în condiții de lux.

Apartamentul, complet mobilat, este compus din două dormitoare şi un living spaţios unit cu o bucătărie deschisă precum şi 2 băi cu dotări de lux.

Acesta dispune de parcare proprie în garajul subteran al complexului rezidenţial precum şi de zona de parcare, lângă parc, pentru oaspeţi.

În plus, apartamentul dispune de un sistem modern şi inteligent de iluminare din gama Trancent. Care are un mecanism electronic de control prin atingerea uşoară a suprafeţei de sticlă a panoului de comandă pentru lumina şi jaluzele.

Comanda iluminatului se poate face atât manual, cât şi de la distanţă prin intermediul telecomenzii. Aparatele de iluminat confecţionate din sticlă de Murano sunt din gama Cubi fiind echipate cu surse halogen sau cu lumină incandescentă.

Gresia şi faianţa sunt furnizate de firme de renume din lume precum Saloni, Peronda, Althea Ceramica, Marazzi, Artceram Italia iar parchetul este furnizat de firma Costa Mit.

Climatizarea în interiorul apartamentului se face prin intermediul unui modern şi inteligent sistem de climatizare furnizat de unul din producătorii de top din lume.

Pentru românii pasionați de fotbal, care sunt și fani ai echipei Dinamo, Central Park scoate la vanzare apartament central de lux Dinamo.

Ansamblul rezidenţial CENTRAL PARK este situat în Bucureşti, Sector 2, pe strada Dinu Vintilă nr. 6B. Ansamblul este amenajat pe o suprafaţă totală de 28.000 mp fiind compus din 11 scări asamblate în trei clădiri – LOTUS, IRIS şi turnurile GEMENI.

În subteranul ansamblului rezidențial Central Park se află două subsoluri destinate garajelor. Dar și spaţii pentru apărare civilă, spaţii pentru două posturi de transformare precum şi spaţii utilitare.

Ansamblul rezidențial are și un parc privat, amenajat în spaţiul din centrul terenului pe care sunt amplasate cele trei clădiri care compun complexul de lux.

Apartamentele sunt izolate fonic și termic și au contorizare individuală pentru utilități.

Accesul către apartamente se poate face atât dinspre partea carosabilă cât şi dinspre grădina sau garajul subteran.

Ansamblul de lux oferă siguranță deplină locutorilor săi, întrucât accesul în incinta complexului este controlat prin sisteme electronice de siguranţă, inclusiv monitorizare video.

Specialiștii în imobiliare spun că tendinţa de creştere din 2014 se va menţine şi în anul 2015, când sunt programate să înceapă mai multe proiecte imobiliare pentru construirea de ansambluri rezidențiale de lux în București.

apartament-central-park-bucuresti

apartament-central-park bucuresti

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata