Breaking news

Parfumul cu feromoni, arma secretă de a deveni irezistibili

loading...

Dacă ești timid(ă) și  îți dorești să devii irezistibil(ă) și să te faci plăcut(ă) cu ușurință, parfumul cu feromoni este soluția optimă pentru un rezultat eficient.

parfumferomoniCercetătorii au înglobat în parfumuri feromonii pe post de atracanți sexuali. Feromonii sunt produse chimice care transmit semnale olfactive persoanelor de sex opus, semnale care declanșează sentimente romantice. Feromonii nu au miros, deci nimeni nu știe dacă v-ați dat cu un astfel de produs, doar că persoanele de sex opus se simt atrase “chimic” de voi.

Feromonii sunt secretați de corp în scopul “împerecherii”, astfel femela atrage masculul din aceeași specie prin eliberarea feromonilor potriviți pentru a-l aduce la ea.

În România, firma de distribuție produse cosmetice FM Group Cosmetics distribuie și parfumul cu feromoni, varianta concentrată. Parfumul este extras din plante și flori și declanșează diverse simțuri cu scopul de a induce anumite stări. Plantele conțin feromoni, care se transformă în parfumuri și din acestea către simțurile noastre pentru a obține reacția dorită.

Utilizați parfumul cu feromoni atunci când doriți să atrageți atentia sexului opus, la o întiânire cu prietenii, în timpul interviului pentru angajare, în cadrul întâlnirilor de afaceri, la un examen sau în alte situații când doriți să atrageți atenia asupra dumneavoastră.

FM GROUP COSMETICS, firma care distribuie parfumul cu feromoni în România, distribuie și o gamă largă de produse de cosmetică-parfumerie, curățenia casei, la preț de producător, totodată și resursele necesare pentru a putea începe propria afacere, globală, de mare perspectivă tip MLM. Firma oferă toturor celor care doresc să câștige un venit suplimentar un parteneriat de colaborare oferind cel mai mare comision de pe piață, de 40% din vânzări. Nu există target lunar, iar ritmul de lucru ți-l stabilesti singur. Dacă creezi propriul grup de distribuitori, compania te motivează cu  bonusuri între – 3% –  21% din vanzarea lunară a propriului grup. O persoană energică poate ajunge – chiar fără să vândă produse, la un câștig lunar de  1000 euro.  Reprezentantul FM World Cosmetics România, este Dana Paraschiv și o puteți contacta pentru mai multe detalii privind colaborarea fie pe adresa de e-mail: succes_fm@yahoo.com sau la numărul de telefon 0788.955.988 sau intrați pe site-ul oficial http://succes-fm.webs.com/cumdeviireprezentant.htm.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata