Breaking news

Onorarii uriașe pentru jurații X Factor România. Uite ce sume primesc Delia, Cheloo și Bittman

loading...

Delia, Cheloo și Dan Bittman, cei trei jurați de la X Factor România, primesc onorarii uriașe pentru sezonul trei. Fiecare dintre cei trei vor fi remunerați cu câte 160.000 de euro.

juriu xfactor auditiiAntena 1 îi plătește regește pe jurații X Factor România. Deși nu se spetesc cu munca și nu duc greul show-ului, Delia, Cheloo și Dan Bittman pare să fie vedetele show-ului dar și cei mai bine plătiți.

Surse din interiorul Trustului Intact Media Group au declarat pentru exclusivNEWS.ro, că fiecare dintre cei trei încasează uriașa sumă de 160.ooo de euro.

Așa se explică de ce Cheloo a acceptat să apară în juriu și de ce face pe mielul blând, întrucât s-a vândut scump.

În timp ce Crina Mardare împreună cu cele două fete care fac repetiții și ore de canto cu concurenții X factor, primesc doar 20.ooo de euro, cu 5000 mai puțin față de ediția din 2012.

Sezonul trei X Factor România începe la Antena 1 pe 23 septembrie 2013, având la start în cele 5 gale live, 15 concurenți, selectați din cei 360 care au cântat în fața juraților.

loading...
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Şi unde este problema?
    Sunt nişte vedete care aduc Antenei o căruţă de bani.
    Problema e că şi Crina Mardare împreună cu cele două fete care fac repetiții și ore de canto cu concurenții X factor ar merita mai mult.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata