Breaking news

Oferte șoc de sejur în Grecia pentru români. Doar 9 euro pe noapte

loading...

Românii își pot petrece în această vară un sejur în Grecia pentru care vor plăti doar 9 euro pe noapte. O ofertă de nerefuzat care bate orice pachet turistic din România și chiar din Europa.

sejur greciaGrecia rămâne destinația de vacanță preferată a românilor și în 2014. Și nu e de mirare. Ofertele fantastice de preț și condițiile ireproșabile, fac din vechea Eladă o destinație turistică perfectă pentru sejur.

Diversitatea culturală, istoria şi frumuseţea pitorească a peisajelor sunt greu de egalat de alte destinaţii turistice din Europa. Atât în ceea ce privește unicitatea cât mai ales prețul de cazare oferit de unitățile hoteliere.

Salba de 3000 de insule înșirate în jurul Mării Egee, Mării Ionice și Mării Mediterane, fac din Grecia una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume. Agenția de turism OcaziiTuristice.ro are o ofertă șoc de sejur Grecia. Cu doar 9 euro pe o zi, te poți caza la Hotel Ioli Village, de trei stele.  Situat în Pefkochori, în Peninsula Kassandra, Ioli este un complex tip sat, cu poteci pavate cu piatră, grădini luxuriante şi fântâni.

Plaja de nisip Pefkochori se află la 200 de metri. Apartamentele din Ioli Village sunt luminoase şi se deschid spre un balcon cu privelişti ale grădinii. Includ chicinetă cu frigider şi zonă de luat masa. Lângă piscină, se găseşte un frumos bar de piscină, unde oaspeţii pot savura gustări, băuturi reconfortante şi mese uşoare. La mică distanţă pe jos se află centrul satului, care oferă multe baruri şi taverne tradiţionale. La Ioli se oferă acces gratuit la Wi-Fi şi parcare gratuită.

Hotelul Makedon oferă cazare confortabila în Thassos, împreună cu divertisment şi recreere, pentru doar 18 euro pe noapte. Hotelul Macedon este un hotel de 3 stele şi este deschis până la sfârşitul lunii octombrie. Oaspeţii pot avea o plimbare în grădina hotelului , în timp ce copiii se joacă în locul de joacă. Spatiile verzi, copacii şi florile vor face vizitatorii să se relaxeze şi sa scăpe de realitate stresantă.

În materie de oferte sejur Grecia se numără printre cele mai economice destinaţii din Europa. Și cum românii nu stau prea strălucit cu banii, pot să meargă liniștiți în vechea Eladă, patria Jocurilor Olimpice pentru un sejur de vis, cheltuind mai puțini bani decât dacă aleg să meargă pe litoral.

Farmecul Greciei stă întocmai în diversitatea culturală a acestei zone şi în numeroasele opţiuni pe care le are de oferit pentru toate tipurile de turişti: numeroase obiective turistice din patrimoniul UNESCO, o bogată cultură locală, numeroase comori nedescoperite şi o diversitate de relief ce transformă un sejur Grecia în cea mai intensă şi bogată experienţă de vacanţă.

În funcţie de buget şi preferinţe, turiştii pot opta pentru diverse tipuri de sejururi, de la cele în hoteluri all inclusive Grecia la pensiunile mediteraneene tipice. Oferta completă de cazare în grecia o puteți găsi pe site-ul agenției de turism OcaziiTuristice.ro.

Ospitalitatea grecească este bine cunoscută în toată lumea, iar acest detaliu uimeşte şi încântă turiştii încă de la primul contact. Indiferent că este vorba de personalul din hoteluri Grecia, de ospătarii de la restaurante sau de sătenii din pitoreştile zone rurale greceşti, aici turistul se simte mereu ca acasă, mereu bine venit, iar dorinţa de a te reîntoarce curând apare chiar imediat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata