Breaking news

Noutatile sezonului de iarna la AnveloSHOP

loading...

Sezonul rece s-a instalat deja in multe zone ale tarii, iar pentru ca dumneavoastra sa puteti circula in siguranta si in legalitate in conditiile specifice acestuia trebuie sa va echipati masina cu anvelope de iarna cat mai repede!

bg_nokianDesi multa lume inca mai crede in zvonul conform caruia anvelopele de iarna trebuie sa fie montate obligatoriu de la data de 1 noiembrie, adevarul este altul: din punct de vedere legislativ, sunteti obligat sa aveti montate anvelope de iarna sau all season cand carosabilul prezinta conditii de iarna, si anume carosabil acoperit de zapada, gheata sau polei.

Si din punct de vedere tehnic, anvelopele de iarna sunt proiectate pentru a oferi performante sporite si la temperaturi scazute, nu numai in conditii de drum de iarna. Cauciucul din care sunt fabricate acestea este special conceput pentru a se comporta mult mai bine cand temperaturile scad sub nivelul de 7 grade Celsius, temperatura sub care anvelopele de vara incep sa isi piarda din proprietati.

Doua elemente esentiale diferentiaza anvelopele de iarna fata de anvelopele de vara: cauciucul din care sunt fabricate si designul benzii de rulare.

In ceea ce priveste materia prima din care sunt fabricate anvelopele de iarna, acestea sunt produse dintr-un cauciuc asemanator cu cel natural, fapt care ii permite sa isi pastreze flexibilitatea si la cele mai scazute temperaturi.

Banda de rulare are un design mult mai ‘agresiv’ decat in cazul anvelopelor de vara, pe suprafata acesteia fiind prezente numeroase caneluri, blocuri de cauciuc si microstriatii care au rolul de a minimiza efectul avut de zapada, apa si gheata asupra masinii.

Astfel, anvelopele de iarna ofera un nivel sporit al aderentei, tractiunii sl al sigurantei in conditiile adverse intalnite de regula pe timpul acestui sezon.

Pentru acest sezon de iarna, la AnveloSHOP si AnvelopeMAG gasiti disponibile anvelope de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi si cu date de fabricatie recente.

Profitati chiar acum de anvelopele de iarna NOKIAN, primele anvelope de iarna cu clasa A la aderenta! Numeroase inovatii, peste o suta de concepte si designuri de anvelope de iarna patentate si pozitiile inalte in clasamentele de anvelope de iarna au facut anvelopele Nokian legendare.

Recomandarile noastre:

Anvelope de iarna NOKIAN WR A4

Anvelope de iarna NOKIAN WR D4

Anvelope de iarna NOKIAN WR A3

Anvelope de iarna NOKIAN WR D3

Alte branduri de anvelope recomandate de AnveloSHOP si AnvelopeMAG:

Kleber – brand de anvelope francez, din gama de pret medie, fabricat sub licenta celui mai mare producator de anvelope din lume, Michelin.

Apollo – brand de anvelope fabricat de celebrul producator oldanez Vredestein, sponsor principal al clubului de fotbal Manchester United.

Matador – brand originar din Slovacia, fabricat in Europa de catre grupul Continental.

Uniroyal – brand originar din SUA, detinut de Continental, recunoscut pentru anvelopele cu un comportament superior pe timp de ploaie.

Aurora – anvelope produse de catre sud-coreenii de la Hankook, acestea ofera un raport calitate/pret excelent.

Taurus – anvelope de buget cu un raport calitate/pret foarte bun, produse in Serbia de catre cei de la Michelin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata