Breaking news

Monica Columbeanu, imaginea unui salon de înfrumusețare

loading...

De curând, Monica Columbeanu a devenit imaginea “Silhouette”, celebru centru de slăbit și infrumusețare din România, condus de Lili Baaddi, colaborator al celor mai importante centre de profil din Occident. Cum a ajuns Monica să aibă o piele fină și catifelată, ce dietă ține și ce procedee foloșeste, veți afla, doamnelor, în urma unui interviu despre ce trebuie să faci pentru a fi o femeie superbă.

monicacolumbeanuexclusivNews.ro: Buna Monica, arăți minunat în ultima vreme, care e secretul tău?

Monica Columbeanu: În ziua de azi trebuie să acordăm o mare importanță felului în care arătăm, precum și imaginii pe care o reflectăm. Profesional, pentru mine ca și model, silueta și tenul reprezintă o carte de vizită, de aceea serviciile de înfrumusețare trebuie văzute ca o investiție în propria-ți imagine.

exclusivNews.ro: Cum a fost prima ta vizită la salon?

M: M-a impresionat ca nimic nu se face la întâmplare. Comparativ cu celelalte centre de înfrumusețare la care am fost, tratamentul începe cu o vizită la medicul specializat, unde se face obligatoriu examenul fizic. Medicul a stat de vorbă cu mine, mi-a făcut un diagnostic facial (cu o microcameră video) și corporal (cu lipoanalizatorul), apoi mi-a recomandat personalizat, terapia care mi se potrivea. Specialistii mi-au făcut testul Cellmetter pe bază de cristale lichide, termosensibile, care stabilește cu exactitate gradul de celulită iar pentru diagnostiarea completă a inestetismelor faciale au  folosit o microcamera video, aparat performant căruia nu-i scapă nicio imperfectiune prezentă sau viitoare a tenului.

exclusivNews.ro: Și…ce a trebuit să se facă în cazul tău, mai ales că nu prea se vede că ai avea mari probleme cu pielea?

M: Gresit! Oricine are nevoie de servicii de înfrumusețare. Chiar și cel mai impecabil ten și corpul fără pic de celulită, se pot  schimba în scurt timp. Este mult mai ușor să previi, decât să tratezi.  La fel este și în cazul meu. Nu pot spune: sunt slabă,  nu am nevoie de nimic. Nu! Permanent trebuie să ma ocup de mine. Așa că aici, cu ajutorul specialiștilor, am ales câteva procedee foarte importante.

exclusivNews.ro: Adică…

M: Am apelat la diverse metode ca: endermologie, lipo-dermo-aspiratie, lipomasajul, endermoliftul, biostimularea, etc. Tipuri de terapii folosite atât de persoane celebre din străinătate, cât și de alte persoane care pur și simplu pun preț pe imaginea lor. Nu trebuie să fii celebru ca să ai grijă de tine. Cred că e foarte important să arăți impecabil în primul rând pentru tine. Cu ajutorul acestor tratamente scapi ușor, fără efort de celulită, kg în plus, cm în plus, îți tonifiezi musculatura și țesutul pielii, într-un cuvânt…ești ca nouă!

loading...
3 Comentarii
 1. ioana spune

  monicae super femeie
  arata bine

 2. florinutzaa spune

  pai normal k arata bine fiindca e tanara, cand o imbatrani atunci se mai zabrceste si ea putin.

 3. ilonaa spune

  e bunaciune

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata