Breaking news

Ingeco oferă soluţii ideale pentru depozitare

loading...

 Fie la nivel personal, fie la nivel profesional, tot timpul se impune o bună organizare. Cum ar putea fi obţinută aceasta altfel decât prin arhivare, stocare sau depozitare a lucrurilor, obiectelor muncii sau documentelor? Indiferent de domeniu sau sector, fie că este vorba de cel rezidenţial, instituţional, comercial sau industrial, oriunde apare nevoia unei bune organizări.

rafturi metaliceÎn ceea ce priveste soluţiile oferite pentru o buna organizare şi depozitare, de la sectorul rezidenţial şi până la cel industrial îşi fac simţită utilitatea diversele tipuri de rafturi metalice. Eficiente, versatile, practice, durabile – acestea sunt caracteristicile rafturilor metalice. Un producător important în domeniu este Ingeco, atât în ceea ce priveşte rafturile metalice cât şi alte soluţii pentru depozitare, arhivare şi bună organizare.

Să luăm ca exemplu un garaj personal. Toate sculele, uneltele, cheile şi şurubelniţele trebuie să fie uşor de găsit, astfel se impune o bună organizare a lor. Rafturile metalice pe care acestea pot fi depozitate reprezintă o soluţie ideală. Ocupă puţin spaţiu, sunt mult mai rezistente şi durabile faţă de rafturi realizate din alte materiale şi suportă greutăţi mult mai mari.

Ai o afacere personală, un mic magazin? Şi în acest caz beneficiezi de versatilitatea şi utilitatea rafturilor metalice. De la sisteme tip dulap deschis, stil bibliotecă, până la rasteluri sau simple etajere, gama de soluţii de depozitare oferite de Ingeco se extinde până la rafturi metalice de genul celor folosite în supermarketuri. Drept dovadă stau şi colaborările de lungă durată ale Ingeco cu nume mari din sectorul comercial: Metro Cash & Carry, Baumax, Praktiker, Selgros Cash & Carry ar fi doar câteva dintre acestea.

Cererea în continuă creştere a determinat producătorii să treacă şi în mediul online. Profitabilitatea este în acest fel crescută, la fel şi rata de conversie, ca să nu mai vorbim despre expunerea adiţională oferită de un site. Astfel pe ingeco.ro este pusă la dispoziţia doritorilor gama completă de produse, de soluţii oferite pentru depozitare, arhivare, stocare şi organizare.

De la rafturi metalice simple sau complexe până la platforme metalice de susţinere, de la dulapuri şi fişete metalice pentru arhivare documente până la vestiare sau dulapuri pentru depozitare ecologica, gama extrem de diversificată de produse Ingeco include şi cărucioare metalice de diverse dimensiuni, scări, panouri de susţinere, bancuri de lucru şi multe altele.

Avantajele oferite de rafturi metalice şi de mobilerul metalic este dat şi de uşurinţa de montare şi de utilizare. În acest fel versatilitatea şi utilitatea se fac simţite în orice domeniu în care se impune nevoia de organizare, depozitare şi stocare eficientă.

Indiferent unde apare nevoia de depozitare şi organizare, soluţiile oferite de Ingeco asigură o satisfacţie la un nivel superior al cerinţelor şi exigenţelor oricărui client.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata