Breaking news

În decembrie se poartă lenjeria sexy din dantelă neagră

loading...
0 4

Consilierii în vestimentație de la Corteza.ro spun că în luna decembrie, femeile pot fi extrem de sexy pentru partenerii lor, dacă aleg să poarte lenjeria din dantelă neagră.

lenjerie intima corteza.roLenjeria intimă nu este doar parte a vestimentaţiei unei femei, este parte a feminităţii sale. Fiecare dintre noi este unică, are propria personalitate şi propriile gusturi. Dar cum toate subiectele au clişeele lor, despre lenjeria intimă sau lenjeria sexy se spune că cel mai des aleasă este cea neagră, din dantelă.

Ne-am lămurit care sunt culoarea şi materialul din topul alegerilor pe care le facem. Dar dacă vorbim şi despre ce anume îmbrăcăm pe sub haine, trebuie menţionat că vremea compleurilor clasice „sutien-chilot” este de mult apusă. Piaţă de profil este mult mai generoasă de atât. Femeile pot alege astăzi dintre variate combinaţii de modele de articole vestimentare sexy.

lenjerie neagra

Babydoll. O piesă de lenjerie intimă care arată foarte bine îmbrăcată, apreciată de reprezentanţii ambelor sexe. Fiind îmbinarea perfectă dintre lenjerie şi îmbrăcăminte de zi, incită şi pune în evidenţă corpul. Tăietura materalului, broderia, transparenţa, decupajele şi detaliile fac fiecare piesă deosebită. Alegeţi-vă un babydoll care să vă pună în evidenţă formele corpului. Dacă aveţi sânii mari, optaţi pentru cele decoltate. Fundul este în lumina reflectoarelor sub cele scurte şi decupate la spate, cum este Flores, de pe www.corteza.ro . Există şi babydoll-uri cambrate, care marchează talia. Umerii, claviculă şi spatele pot fi sau nu dezvelite. Sutienul este opţional.

lenjerie sexy femei

Body. Sexy şi uşor de purtat, această piesă de lenjerie sexy poate fi îmbrăcată oricând, nu doar în dormitor. Pentru că se mulează pe corp şi nu este deloc voluminos, poate fi ascuns sub o rochie elegantă sau pe sub costumul office. Nimeni nu va bănui că pe sub ţinuta sobră aveţi un accesoriu incitant, care ar da emoţii oricărui bărbat. Pentru ilustraţie am ales babydoll Charms (Corteza), care pe lângă decolteul generous şi frumos accesorizat, are şi un decupaj în dreptul zonei intime. Este atât de uşor să te simţi atrăgătoare în orice moment!

lenjerie neagra femei
Seturi sexy. Nu, nu ne referim la clasicele „sutien şi chilot”, pe marginea cărora chicoteam mai sus. Prin seturi sexy înţelegem mai mult decât atât. Din magazinul online Corteza am selectat setul Orna, care este un exemplu potrivit pentru ceea ce vrem să vă prezentăm. Asortate între ele, topul mulat, chilotul şi portjartierul compun un compleu care taie respiraţia. Mulat pe trunchi, sâni şi fund, evidenţiază rotunjimile, subliniind trăsăturile feminine. Căutaţi-le pe cele care vă reprezintă. Dantelă se asortează foarte bine cu detalii din satin, perle sau ştrasuri. Alegeţi o formă a cupei şi a chilotului care să va avantajeze şi nişte ciorapi sexy cu bandă. Restul e tăcere…

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata