Breaking news

House of River, colțul de rai din mijlocul stațiunii Moeciu de Sus

loading...

Pensiunea House of River, amplasată pe malul pârâului Turcu, în stațiunea montană Moeciu, pare o bucată ruptă din Rai, unde timpul parcă stă în loc iar peisajul este de vis.

pensiune house of riverDacă vrei să scapi de stresul și aglomerația din marile orașe și să te relaxezi în mijlocul naturii, pensiunea House of River este locul perfect.

Situată în Moeciu de Sus, pe malul pârâului Turcu și la doi 2 km de Cheile Grădiștei, pensiunea îți oferă condiții excelente de cazare, camere modern utilate cu baie proprie, internet, tv cu LCD plus o priveliște de vis.

În pardoseala restaurantului este amenajat un acvariu unde peștii mișună pe sub picioarele tale în timp ce stai la masă.

”De 12 ani mă ocup cu turismul, în această perioadă am reușit să construiesc trei pensiuni. Acum doresc să cresc gradul de confort și servicii oferite. Am trei margarete în momentul de față la pensiuni și doresc să cresc gradul de confort și servicii oferite. Clienții sunt mai puțini în ultimul an, din cauza crizei. Publicitate ne facem și pe internet dar și reclama din gură în gură este foarte eficientă. Am avut clienți și din Germania, Spania, Olanda și Israel. Avem clienți care vin la noi la pensiune, an de an, încă de la deschiderea primei unități de cazare” a declarat Lurențiu Pârvu, proprietarul pensiunii House of River.

În maxim doi ani de zile, cei care vor alege să se cazeze în una din pensiunile complexului House of River, vor avea ocazia să se relaxeze și într-o piscină ultramodernă.

Cele 32 de camere ale complexului sunt utilate cu mobilier modern, băile au cabină de hidromasaj și jacuzzi, tv cu LCD și televiziune prin cablu, plus internet wierlles. Capacitatea celor trei vile din pensiune este de pot caza 64 de persoane

Complexul dispune și de un restaurant unde se pot servi meniuri tradiționale, se pot organiza petreceri, nunți și botezuri, revelioane și mese tradiționale de Paște.

Complexul oferă și facilități pentru firme, întrucât deține două living-uri spațioase, două săli de conferință, două terase și un foișor exterior.

În aceaste zile, penisunea House of River a avut ocazia să cazeze vedete precum actrița Maia Morgenstern, juratul de la Dansez pentru tine, Wilmark, dar și oaspeți de peste hotare, Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2013, împreună cu interpretul și compozitorul Pasha Parfeni.

house of river

loading...
1 Comentariu
  1. Ionut spune

    Pare foarte frumoasa din poze pensiunea. O sa imi aduc aminte de ea cand imi caut cazare moeciu pe viitor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata