Breaking news

Happy Nights la Hello Radio

loading...

În fiecare seară de la ora 20.00 de luni până vineri puteți asculta cea mai bună muzică în cadrul emisiunii Happy Nights doar la Hello Radio, realizată și prezentată de Ionuț Scutariu.

helloradioTimp de trei ore, muzica bună și cele mai importante evenimente muzicale de peste zi  vă sunt aduse pe calea undelor și servite într-un mod profesionist și inconfundabil de maestrul de ceremonii  Ionuț Scutariu în cadrul emisiunii Happy Nights. Deși  emite doar online, Hello Radio se remarcă prin calitatea programelor și acuratețea emisiei. După ce în anul 2007, își încheie colaborarea cu Național Fm, Ionuț Scutariu se întoarce casă la Târgu Neamț și cum nu  a putut sta prea multă vreme departe de radio, în decembrie 2009 a decis să înființeze propriul post de radio online. Hello Radio s-a născut din pasiune pentru radio și din dorința de a oferi ascultătorilor o alternativă la posturile de radio déjà existente atât pe FM cât și online. Odată cu sosirea primăverii vin și noutatile de la Hello Radio. Ascultătorilor fideli li se pregătesc multe surprize! Unele dintre ele sunt deja cunoscute și așteptate de toti. Într-un timp cât mai scurt  se va lansa și site-ul Hello Radio. De aici veți afla tot ceea ce trebuie să știti despre radioul vostru preferat. De fiecare dată când porniți calculatorul ascultați Hello Radio și cu siguranță ziua o să vă pară mai frumoasă. Redacția exclusivNEWS.ro vă recomandăsă ascultați hello Radio pentru că nici nu știți ce pierdeți.

loading...
1 Comentariu
  1. Laura spune

    De fiecare data Sebastian ma surprinde placut, cu fiecare stire in parte, dar de ce sa nu recunosc faptul ca imi tresalta inima :), cand citesc articole despre Hello Radio!:)- prietenul meu de suflet!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata