Breaking news

FM Group Cosmetics, o şansă rapidă de câştig

loading...

În plină criză financiară, Firma FM Group Cosmetic România oferă românilor noi şanse reale de câştig.

logo_fm_groupFM Group este firma cu cea mai dinamică dezvoltare din Europa în domeniul vânzarilor directe în sistemul Multi Level Marketing.

Firma oferă tuturor celor care doresc să câștige un venit suplimentar un parteneriat de colaborare oferind cel mai mare comision de pe piață, de 40% din vânzări.

Nu există target lunar, iar ritmul de lucru ți-l stabilesti singur. Dacă creezi propriul grup de distribuitori, compania te motivează cu  bonusuri între – 3% –  21% din vanzarea lunară a propriului grup.

O persoană energică poate ajunge – chiar fără să vândă produse, la un câștig lunar de  1000 euro.

Reprezentantul FM World Cosmetics România, este Dana Paraschiv și o puteți contacta pentru mai multe detalii privind colaborarea fie pe adresa de e-mail: succes_fm@yahoo.com sau la numărul de telefon 0788.955.988 sau intrați pe site-ul oficial http://succes-fm.webs.com/cumdeviireprezentant.htm.

FM GROUP COSMETICS, firma care distribuie parfumul cu feromoni în România, distribuie și o gamă largă de produse de cosmetică-parfumerie, curățenia casei, la preț de producător, totodată și resursele necesare pentru a putea începe propria afacere, globală, de mare perspectivă tip MLM.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata