Breaking news

Firmele de curățenie sunt la mare căutare și în România

loading...

Serviciile de curăţenie la domiciliu au devenit tot mai populare și în rândul românilor. Lansate în urmă cu mulți ani în Statele Unite, firmele de curățenie fac bani frumoși din mizeria altora.

firme curatenieTot mai mulți români care au o casă mare și nu dispun de menajeră, apelează la firme de curățenie pentru a-și păstra căminul curat și lipsit de murdărie.

Și firmele, fie ele mari, sau mici, instituțiile de stat, hotelurile, și-au externalizat serviciile de curățenie.

Și apelează la firme specializate în cleaning. Aceste companii sunt în mare parte firmele de curăţenie autorizate, oferta lor implicând o gama variată de servicii menite să garanteze o curăţenie perfectă clienţilor interesaţi.

Pe piaţa din România se constată o evoluţie constantă în ceea ce priveşte numărul firmelor de curăţenie cât şi calitatea serviciilor pe care acestea le oferă. Așa cum era de așteptat, în București sunt cele mai multe firme de curățenie.

Companiile ce activează în domeniul serviciilor de curățenie s-au nișat. Unele oferă servicii doar pentru apartamente și vile, la persoane particulare. Altele sunt specializate în servici de curățenie pentru companii corporate, altele în instituții publice, precum școli, grădinițe, muzee.

Însă există și firme mai mari care pot oferi toată paleta de servicii. De la curățenia în locuințe, spitale, la spălatul greamurilor pe clădiri înalte de 50 de metri, până la curățenia în hale industriale și la căratul molozului după demolarea unei construcții.

O firmă de profil garantează că serviciile oferite sunt realizate cu profesionalism.  un profesionalism desăvârşit şi o implicare pe măsură aşteptărilor.

Alegând o firma de curăţenie autorizată, aveţi garanţia unui serviciu derulat la cele mai înalte standarde, criteriile de baza în elaborarea acestei teorii fiind experienţă în domeniu, personalul calificat şi produsele de curăţenie folosite.

Firmele de curăţenie au avantajul că dispun de experienţă în acest domeniu, personalul calificat mizând doar pe unelte performanţe, capabile să cureţe orice tip de suprafaţă.

Traducând durata activităţii în bani, putem spune că preţul solicitat pentru serviciile de curăţenie profesionale este chiar mai scăzut decât valoarea timpului pierdut de noi întreprinzând acest tip de activitate.

Și pentru că numărul firmelor de curățenie este în continuă creștere în România, a apărut și primul portal care le reunește pe toate, astfel încât indiferent de localitatea unde te aflii, să găsești ușor firma care să te ajute la curățenie.

FirmeCuratenie.com este un portal online ce reunește o bază de date cu toate firmele de curățenie din România. Site-ul  îţi permite să alegi cu uşurinţă o anumită firmă de curățenie.

Tot ceea ce trebuie să faci este să selectezi oraşul şi vei avea acces la toate firmele din oraşul selectat.

Pe lângă faptul că adună toate aceste firme de curăţenie într-un singur loc, site-ul dă posibilitatea clienţilor să lase un comentariu despre calitatea serviciilor prestate de către o anumită firma. Cât și posibilitatea de a intra în contact cu reprezentanţii firmelor prezentate, pe site fiind prezente datele de contact, că: număr de telefon, website, email şi adresa sediu.

În prezent, pe site sunt listate 119 firme de curățenie, din 23 de județe ale României, iar numărul acestora crește de la o zi la alta, astfel încât să aveți de unde alege cea mai bună companie care să vă satisfacă exigențele în materie de curățenie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata