Breaking news

Ferestrele de mansardă FAKRO, cele mai vândute din lume

loading...

Ferestrele de mansardă FAKRO sunt produse premium, ideale pentru construcția casei, fabricate din materie primă de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii.

ferestre mansardaFerestrele de mansardă sunt un produs specific, instalat în structura acoperişului, ceea ce înseamnă că trebuie să asigure atât iluminarea încăperii, siguranţa utilizatorilor, cât și protecţie împotriva efracţiei. Dar și să reziste la căderile de precipitații, precum grindina.

Ferestrele de mansardă sunt frecvent folosite ca un element intrinsec al designului interioarelor contemporane. Toate ferestrele FAKRO oferă o combinaţie impresionantă de calitate, funcţionalitate şi aspect estetic.

Compania poloneză FAKRO, a contribuit în mod special la dezvoltarea întregului sector al ferestrelor de mansardă. FAKRO deţine propriul său centru de cercetare şi dezvoltare în care lucrează mai mult de 100 de ingineri şi deţine peste 100 de brevete.

Ferestrele de mansardă FAKRO asigură trăinicie şi eficienţă prin fiabilitate, siguranţă, funcţionalitate şi parametri izolatori excelenţi.

Designul ferestrelor Fakro permite pătrunderea unei cantităţi mai mari de lumină în orice încăpere.

Fereastra FAKRO proSky are o înălţime mai mare decât alte ferestre, permiţând astfel o mai bună luminare a camerei şi o distribuţie mai eficientă a luminii. Cu cât fereastra este montată mai sus, cu atât camera este luminată mai bine, iar poziţionarea mânerului în partea de jos a cercevelei permite montajul la o înălţime corespunzătoare.

Pentru a limita numărul efracţiilor prin ferestrele de mansardă, compania FAKRO a introdus sistemul inovator topSafe de consolidare a structurii şi feroneriei ferestrelor sale de mansardă.

FAKRO este prima companie care a introdus pe piaţă o ofertă completă de ferestre de mansardă care au clasa de siguranţă minim III.

Ferestrele cu articulare mediană sunt tipul de bază al ferestrelor de mansardă, asigură ventilarea şi luminarea încăperii. Aceste ferestre se rotesc în jurul axei mediane până la 180° în vederea curăţării geamului exterior sau operării accesoriilor exterioare.

Ferestrele cu dublă articulare, în afară de luminarea şi ventilarea încăperii, asigură accesul spre o privelişte neîngrădită atunci când cerceveaua este deschisă.

Fereastrele panoramice FEL sunt construite ca şi fereastrele cu dubla articulare unde articularea superioară prezintă 2 unghiuri de deschidere: – la un unghi de 40° , iar după deblocarea siguranţei, – la un unghi de 68°. Dimensiunile mari ale acestor ferestre permit ieşirea pe acoperiş pentru lucrări de întreţinere ori chiar pentru evacuare în caz de pericol.

Ferestrele termoizolante de acces pe acoperiş sunt destinate spaţiilor locuibile şi asigură ieşirea în siguranţă pe acoperiş pentru eventualele lucrări de întreţinere.

Românii pot să își comande acest tip de ferestre de mansardă de pe site-ul construct-online.ro. Specialiștii site-ului îți livrează în doar 24 de ore, la tine acasă, gratuit, ferestrele de mansardă la cele mai mici prețuri.

Ferestrele de mansardă FAKRO sunt cele mai vândute din lume. Una din trei ferestre de mansardă cumpărate în lume, este marca FAKRO. Acest tip de ferestre de mansardă sunt căutate grație calității ireproșabile, modului ușor de operare dar și a garanției de zece ani.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata