Breaking news

EXCLUSIV | Victor Ponta a demisionat din PSD și se înscrie azi în PRU

loading...

Transferul anului în politica dâmbovițeană. exclusivNEWS.ro a primit azi, în exclusivitate, confirmarea că la ora 20,00, Victor Ponta se va înscrie în Partidul România Unită condus de traseistul și ex-PSD-istul Bogdan Diaconu.

ponta - pruVictor Ponta a demisionat din PSD și azi se îmbarcă în partidul lui Bogdan Diaconu. Surse apropiate fostului prim ministru al României, au confirmat pentru exclusivNEWS.ro că Victor Ponta se va înscrie azi în mod oficial în Partidul România Unită.

Astfel că zvonurile vehiculate în ultimele zile se adeveresc și Ponta părăsește Partidul Social Democrat confirmând ruptura dintre el și Dragnea.

Azi, Sebastian Ghiță, cel care deține Rommânia TV, s-a înscris și el în PRU, deschizându-i astfel calea bunului său prieten, Victor Ponta.

În ultimele zile în PRU s-au înscris și alți dezertori din PSD precum Mihai Sturzu, Daniel Savu, Ion Eparu, Camelia Khraibani, Mirel Palada, Marius Manolache și Răzvan Tănase.

În barca PRU au sărit și PMP-ști de-ai lui Băsescu:  Dorin Petrea și Constantin Popa, senator PMP de Buzău, care a ales de asemenea sa renunte la Partidul Miscarea Populara si sa intre in PRU.

Transferul lui Ponta la PRU va avea efecte devastatoare asupra PSD. Peste noapte, din partid no name, PRU devine unul parlamentar prin plecările masive din PSD.

Să fie oare doar o strategie a PSD după modelul UNPR? Să fie oare PRU un nou ”interes național” de sacrificiu care face jocurile PSD?

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    PORC ordinar !!! PUIE MONTA !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata