Breaking news

Electra Instal îți oferă cele mai bune și ieftine interfoane și videointerfoane din România

loading...

Ai o casă sau locuiești la bloc și vrei să-ți securizezi intrarea cu un interfon și nu știi cum să procedezi? Electra Instal – Magazin de interfoane şi videointerfoane, te ajută cu tot ce ai nevoie pentru a-ți achiziționa și monta la tine acasă, interfonul dorit.

interfoane electra instalCu peste 2000 de clienți în prezent, compania Electra Instal, înființată în 1992, este specializată în distribuția și montarea de interfoane și video-interfoane produse de compania Electra din Iași.

Electra Insta are două puncte de lucru, unul la Buăzu și altul la București, prin intermediul cărora prestează servicii de mentenanță și intervenții în regim de garanție și post-garanție prin propria echipă, pentru toate tipurile de echipamente distribuite și instalate.

Numărul mare de clienți și nevoia de o gestiune eficientă și exactă a problemelor acestora a determinat compania Electra Instal să utilizeze aplicația CRM (Customer Relationship Management). Electra Instal a optat pentru Microsoft Dynamics CRM livrat în regim hosting de către partenerul GENESYS Systems.

Am înțeles utilitatea unei soluții CRM și am căutat diverse oferte. Inițial, am dorit o soluție open source care avea un preț per utilizator mai avantajos, însă nu putea fi personalizată după cerințele noastre și nici nivelul de suport nu mi s-a părut adecvat. Ulterior, în urma unui trial pentru care m-am înscris pe site-ul Microsoft, am descoperit Dynamics CRM, care s-a potrivit cu așteptările mele. Am ales compania GENESYS Systems datorită experienței pozitive în urma achiziției altor produse IT. Microsoft Dynamics CRM ne-a ajutat să urmărim ușor activitatea și a devenit o interfață utilă între noi și clienți, pe baza căreia ne-am îmbunătățit calitatea serviciilor. Mai mult, versiunea de licențiere oferită de GENESYS Systems a redus considerabil costurile de utilizare a CRM-ului, afirmă Bogdan Tănase, Director General Electra Instal.

Utilizarea aplicației Microsoft Dynamics CRM a permis companiei Electra Instal remedierea disfuncționalităților din cadrul activității, având astfel o gestiune centralizată a tuturor clienților și a calității serviciilor prestate. În plus, aplicația CRM a fost integrată cu website-ul companiei pentru preluarea automată a formularelor de contact și actualizarea calculatorului de prețuri.

Aproape toate blocurile din marile orașe ale României sunt dotate cu interfoane audio în timp ce modelul de interfoane video sunt mai des întâlnite la sedii de firme sau vile.

Dacă ajungi într-un magazin Electrainstal, specialiștii companiei îți pun la dispoziție interfoane video și audio de tipul blocuri sistem digital duplex şi semiduplex, vile sistem digital duplex.

Interfoanele video au suprafaţă GLASS securizată de 8 mm şi carcasa de aluminiu , ce oferă atât un design exclusivist, cât şi o structură antivandal.

Tehnologia GLASS implică un stil minimalist şi oferă o elegantă desăvârşită interfonului duplex Electra.

Prin iluminare IR integrată, de mare putere, interfoanele asigură o vizibilitate clară a persoanelor de la intrare, în timpul nopţii la videointerfoanele de vile şi de blocuri TOUCH SMART.

Camera video orientabilă cu domeniu de vizualizare de 142 grade te ajută să monitorizezi zona intrării, în orice moment din zi şi din noapte. Iar monitorul video cu display-ul TFT-LCD color redă imagini de înalta definţie.

Comunicaţia FULL-DUPLEX hands-free oferă confort maxim în utilizare şi fiabilitate. Doar cu o simplă atingere se iniţiază convorbirea, se deschide uşa de acces sau se monitorizează intrarea.

Pe lângă interfoanele video și audio, compania oferă și sisteme Electrainstal de tipul dispozitive de control acces, automate pentru iluminat, amortizoare hidraulice, accesorii cum ar fi tag electra şi cartele optice.

Sistemul de videointerfon ELECTRA permite interconectarea de camere video externe adiţionale şi astfel poţi monitoriza întreagă arie a locuinţei din intimitatea casei tale.

Utilizarea la scară națională a interfoanelor a redus considerabil accesul persoanelor străine în blocuri și locuințe, cât și furtul din apartamente și vile. Compania Electra Instal îți poate securiza și monitoriza locuința pentru a dormi liniștit.

Tu de ce sistem de tip interfon sau videointerfon ai nevoie? Află gratuit sunând la numărul de telefon 0740.971.206.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata