Breaking news

De ce tocmai Băsescu a anunțat aducerea în țară a lui Hayssam?!

loading...

Aducerea în țară a lui Omar Hayssam pentru a-și ispăși pedeapsa de 20 de ani, a fost anunțată în mod ciudat de către Traian Băsescu prin intermediul Administrației Prezidențiale.

sebyBăsescu s-a grăbit să anunțe el primul, aducerea în țară, sub escortă a teroristului fugar, Omar Hayssam, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliștilor români în Irak în 2005.

În mod normal, un astfel de anunț trebuia făcut fie de Ministerul Justiției fie de Ministerul de Interne. Nicidecum de Administrația Prezidențială care nu are niciun fel de competență în acest caz.

După aducerea în țară a lui Hayssam și anunțarea acestui lucru de către ministerele de resort, Băsescu putea da un comunicat de presă prin care să își exprime bucuria pentru că primul terorist al țării, condamnat la închisoare a fost adus ca să-și ispășească pedeapsa.

Graba suspect cu care Băsescu s-a grăbit să anunțe el acest lucru dă naștere la multe scenarii și este clar că trebuie să fim atenți la ce vrăji mai pregătește șeful statului pentru a-și atinge scopurile.

Culmea este că Hayssam a fugi din România în momentul în care Băsescu era la Cotroceni și Vasile Blaga era Ministru de Interne. Îmi este foarte greu să cred că cei doi domni nu știau de ”fuga” lui Hayssam.

Unii spun că Băsescu s-a grăbit doar pentru a beneficia de un capital de imagine pe seama aducerii lui Hayssam. Însă lucrurile sunt mult mai complicate și le vom afla în perioada următoare. Nu este exclus ca Băsescu să-l șantajeze pe Hayssam și să-l determine să declare doar afacerile pe care le-a făcut cu politicienii din tabăra PSD, doar ca să lovească în USL și să-l șantajeze pe Ponta.

Este știut faptul că Hayssam a uns cu bani toți politicienii importanți. Și că Băsescu nu este străin de fenomenul Haysam.

Om trăi și om vedea ce vrăji mai face Băselu în România!

loading...
1 Comentariu
  1. Dcnews spune

    Ca sa isi mai adauge o bila alba la portofoliu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata