Breaking news

Cu cât arăți mai bine cu atât ai mai mult succes

loading...

De mai bine de doi ani îl vedeți frecvent în emisiunea Mondenii de la Prima Tv, unde a interpretat mai multe personaje.

robertstephanDe-a lungul celori doi ani de colaborare cu celebrii „mondeni”, Robert a interpretat fie rolul de amant, salvamar și chiar a jucat rolul lui Ricky, celebrul șofer al Monicăi Columbeanu. Săptămâna trecută a jucat rolul unui  soldat în armata Marii Britanii, episodul cu secvența respectivă din Mondenii, urmând a fi difuzat în luna iunie. Întrucât abdomenul subțire cu multă muncă se ține, pentru a se menține în formă, Robert se antrenează în medie două ore pe zi la sala de forță, șase zile pe săptămână, de mai bine de doi ani.  Înainte de a începe colaborarea cu Mondenii, Robert a fost timp de două veri și salvamar pe plajă la Mamaia, prilej numa bun de a se prăji la soare și de a admira frumusețile patriei în razele soarelui.

exclusivnews.ro: Aspectul exterior poate fi un dezavantaj uneori?

Robert Nicorescu: Cu cât arăți mai bine cu atât ai mai mult succes. Nu consider că poate fi un dezavantaj decât dacă nu ai nimic dezvoltat și în interior. Datorită aspectului exterior plăcut ți se acordă foarte multă atenție și trebuie să știi să te descurci și cu asta.

exclusivnews.ro:  E dificil să fii mereu în lumina reflectoarelor? Să te recunoască lumea pe stradă?

Robert Nicorescu: Pentru mine este o plăcere.  Nu mi se pare nimic dificil. Decât dacă iți înșeli iubita, că se află imediat(zâmbește).

Din show-biz-ul mioritic le apreciază pe Monica Columbeanu și pe Bianca lui Bote.nicorescurobert.jpg

Exclusivnews.ro: Admiri pe cineva din show-biz-ul românesc și/sau internațional?

Robert Nicorescu: O admir pe Monica Columbeanu, chiar dacă este foarte criticată, uite de unde a plecat și unde a ajuns. Îmi mai place și Bianca Drăgușanu care a știut ce să facă cu corpul ei și arată de invidiat acum. Iar pe plan  internațional îmi place foarte mult de Gerard Butler și de George Clooney.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata