Breaking news

Corturile închiriate pentru o nuntă perfectă

loading...

Deci, te căsătoreşti! Desigur că nimic nu poate lipsi de la perfecţiune în această zi! Ai nevoie să cauţi unele elemente care îţi asigură o nuntă ca în poveşti, o nuntă pură, încât a închiria un cort, precum şi serviciile pe care le oferă o astfel de companie sunt ideale pentru a te asigura că totul merge ca pe roate.

cort nuntaDe îndată ce ai stabilit data nunţii şi ai trimis invitaţiile, îţi mai rămâne doar să cauţi cele mai bune soluţii pentru a închiria un cort, încât nunta ta să nu fie la un restaurant local, ci într-un loc în care povestea dăinuie mai mult de o noapte. Pentru aceasta, asigură-te că serviciile companiei sunt incluse în cost şi te poţi baza pe aceasta şi pe o perioadă mai lungă. Recurge la serviciile unui planificator de evenimente care are experienţă pentru a te asigura până la ultimul detaliu că evenimentul este aşa cum ţi-l doreşti tu şi viitoarea ta soţie.

De altfel, opţiunea pentru o nuntă la cort înseamnă şi momente unice şi semnificative pentru fiecare invitat care participă la evenimentul tău doar o dată în viaţă. Alegerea cu privire la stilul şi la culoarea cortului trebuie să fie în concordanţă cu tema nunţii. Închirierea unui cort de nuntă vine şi cu o mulţime de opţiuni pentru decor, opţiuni multiple faţă de o sala închiriată, tocmai pentru că permite mai multă flexibilitate.

Aspecte centrale ale evenimentului la cort

Detaliile importante, dar şi cele mici pot fi cu uşurinţă analizate de către planificatorul de nuntă, încât tacâmurile de masă, paharele, cănile, şerveţelele sau feţele de masă şi lumânările să se potrivească cu tema nunţii, cu preferinţele voastre în materie de aspect şi de design. Se pot obţine cu uşurinţă insule centrate pe anumite elemente, încât planificarea unei seri la cort să fie însoţită şi de romantism, libertate, distracţie sau fantezie.

Nunta la cort poate oferi aspectul centrat pe tine şi mireasă, încât alegerea de tipul „do-it-yourself” să te facă să fii mândru de contribuţia ta la organizarea şi planificarea evenimentului. Propria amprentă contează mai mult, are valenţe semnificative şi desigur, îţi îndeplineşte propriul ego pentru acest eveniment.

În funcţie de lista de invitaţi poţi opta pentru un cort cu dimeniuni mici, medii sau mari, iar varietatea de modele regăsită pe www.tentevent.ro să fie o soluţie unică care să îndeplinească trei caracteristici importante: eficienţă, flexibilitate şi prietenie. Structurile unice promovate de cei de la Tentevent sunt practice atât pentru evenimente pe spaţii verzi, pe iarbă, cât şi pe spaţii cimentate sau plaje. Asamblarea cortului este realizată de personal specializat, iar ca timp de lucru, o zi este prea mult spus. În funcţie de ceea ce preferi, de detalii, accesorii şi ornamente, evenimentul tău va fi purtat pe aripile vântului de către oricare dintre aceste elemente.

Cu toate avantajele pe care un eveniment la cort le prezintă, este indicat să iei în calcul şi aperitivele, tortul sau felurile principale de mâncare. Dacă optezi pentru o nuntă deschisă, atunci este bine să iei în calcul şi un bufet suedez, de unde oricine îşi poate alege meniul. Tortul trebuie să fie cel care salvează întreaga situaţie şi aduce mai mult deliciu nunţii. Deci, îţi mai rămâne să fii cât mai original şi să impresionezi fiecare invitat al nunţii tale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata