Breaking news

Constituția după Boc, Băsescu și colaboratorii….

loading...

Țara e în plină  criză și primilor doi oameni în stat, le arde de modificarea Constituției. Fix de asta are nevoie România în acest moment.

sebastianGata am rezolvat ecuația cu un milion de necunoscute cu privire la criza finanicară, gata românii au un nivel de trai mai ca în Suedia, în țară curge numa lapte și mierie și fix acuș trebuie modificată și legea fundamentală după care se guvernează România. Americanii au o Constituție de 200 de ani, intactă și care rămâne sfântă. La noi până și Constituția e luată în derizoriu și modificată fix când li se scoală unora de la cărma țării, că nu le mai servește interesele de grup. Am ajuns în situația cruntă în care Președintele Băsescu se joacă cu soarta și cu nervii noștrii, practic face vor mușchii lui. Cheamă la Cotroceni Guvernul să îi tragă la răspundere, face legea peste tot, trece peste atribuțiile ce îi revin prin Constituție și se joacă când de-a primul ministru când de-a șeful Parlamentului , ba mai nou se joacă și de-a procurorul și judecătorul. Emite păreri, dictează sentințe și aruncă totul în haos. Ăsta e stilul lui, să distragă atenția de la problemele reale ale României, de faptul că avem un guvern plin de incompetenți  și corupți, de papagali care mimează că guvernează, când în realitate, doar  execută ordinele venite de la Cotroceni de la tătucul Băsescu. Comportamentul actualului șef al statului seamănă din ce în ce mai mult cu cel al unui dictator. Ultimul dictator în România a sfârșit tragic. Însă diferența dintre Ceaușescu și Băsescu e acela că Ceaușescu a lăsat ceva în urma lui, în timp ce Băsescu ne lasă un morman de datorii și o țară vândută în procent de 80% la alții. Suntem slugi în propria țară. La noi nimic nu se mai face, totul se importă. Ar fi bine dacă am importa și ceva președinți și miniștrii, poate or fi mai buni decât cei din producția internă.

loading...
2 Comentarii
  1. Emil spune

    Pai sa importe si guvernanti, ai dreptate….dar…nu va mai plangeti atata timp cat nu faceti nimic … parerea mea…umila…sa se duca invartindu-se, pe mine nu ma mai intereseaza ei de mult timp….parca ar fi niste incepatori in tot ce fac…Haos in tara? Ni se pare, a fost tot timpul doar ca acum ne-am adancit in el…probabil vrea sa probeze vorba lui Einstein sa vada e adevarat sau nu ca pana si haosul are o ordine?

  2. petrisor spune

    stai linistit, praful si pulberea se va alege de Romania.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata