Breaking news

Își tratează tenul cu fructe de papaya și părul cu caviar

loading...

Când vine vorba de frumusețe, vedetele fac  orice numa numa să arate tinere, frumoase și cu un ten de invidiat.

clau33_1Excepție nu face nici Claudia Ghiţulescu, componentă a trupei Etno, care  recurge la tot felul de tratamente naturiste pentru a a vea un ten ca de bebeluș.

Odată pe lună merg la cosmetică pentru tratament facial, iar săptămânal îmi fac o diferite măști pentru față acasă. Mama este foarte  pricepută la tratamente naturiste și îmi recomandă diferite măști. Ultima dată mi-am făcut un tratament bazat pe un amestec dintr-o banană și căpșună! Iar altă dată am mai făcut măști cu pasta făcută dintr-un fruct de papaya”, a declarat Caludia Ghițulescu în exclusivitate pentru exclusivnews.ro.

Timp de 20 de minute Claudia stă cu masca de fructe pe față, după care o îndepărtează o clătește cu apă călduță și săpun iar efectul este miraculous.

Dacă pe față își aplică măști din fructe de papaya, părul și-l alintă cu caviar, parese că este ultima fiță în materie de îngijire a părului în show biz-ul mioritic.

Claudia Ghițulescu are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Științe Economice, lus un an la Conservator, de cini ani căntă muzică, popular și etno, iar modelul ei este inegalabila Irina Loghin.

loading...
2 Comentarii
  1. oana spune

    frumoasa e claudia asta!

  2. Tratament naturist spune

    mi se pare normal sa facem tot ce tine de noi sa aratam bine si sa ne simtim bine, in felul asta o sa gandim si o sa actionam mai bine, asa ca tot ce pot sa zic e bravo Claudia…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata