Breaking news

Își tratează tenul cu fructe de papaya și părul cu caviar

loading...
2 1

Când vine vorba de frumusețe, vedetele fac  orice numa numa să arate tinere, frumoase și cu un ten de invidiat.

clau33_1Excepție nu face nici Claudia Ghiţulescu, componentă a trupei Etno, care  recurge la tot felul de tratamente naturiste pentru a a vea un ten ca de bebeluș.

Odată pe lună merg la cosmetică pentru tratament facial, iar săptămânal îmi fac o diferite măști pentru față acasă. Mama este foarte  pricepută la tratamente naturiste și îmi recomandă diferite măști. Ultima dată mi-am făcut un tratament bazat pe un amestec dintr-o banană și căpșună! Iar altă dată am mai făcut măști cu pasta făcută dintr-un fruct de papaya”, a declarat Caludia Ghițulescu în exclusivitate pentru exclusivnews.ro.

Timp de 20 de minute Claudia stă cu masca de fructe pe față, după care o îndepărtează o clătește cu apă călduță și săpun iar efectul este miraculous.

Dacă pe față își aplică măști din fructe de papaya, părul și-l alintă cu caviar, parese că este ultima fiță în materie de îngijire a părului în show biz-ul mioritic.

Claudia Ghițulescu are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Științe Economice, lus un an la Conservator, de cini ani căntă muzică, popular și etno, iar modelul ei este inegalabila Irina Loghin.

loading...
2 Comentarii
  1. oana spune

    frumoasa e claudia asta!

  2. Tratament naturist spune

    mi se pare normal sa facem tot ce tine de noi sa aratam bine si sa ne simtim bine, in felul asta o sa gandim si o sa actionam mai bine, asa ca tot ce pot sa zic e bravo Claudia…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata