Breaking news

Cea mai bună muzică doar la Hello Radio

loading...

Zi de zi, 24 din 24 asculți cea mai bună și nouă muzică doar la Hello Radio, cel mai nou, fresh și interesant post de radio care emite exclusiv online în condiții tehnice impecabile.

hello_scutariu 2Deși emite de mai bine de cinci luni doar online,  emisia Hello Radio  este la același nivel de calitate cu cea a posturilor de radio naționale ce emit pe FM. Pe lângă calitatea impecabilă a  sound-ului, grila de programe vine să întregească calitatea acestui canal media de informare și divertisment. Experiența de peste 10 ani în radio și talentul înnsăcut al lui Ionuț Scutariu, sufletul radioului, fac ca Hello Radio să sune în mare fel. Este de ajuns să asculți o singură dată Hello Radio și cu siguranță vei fi plăcut impresionat.

Emisiunea fanion a postului de radio este  emisiunea Happy Nights, realizată de Ionuț Scutariu și difuzată în fiecare seară de la ora 20,00 la 23,00, de luni până vineri. Hello Kids este o emsiune dedeicată copiilor care spun lucruri trăznite la …Hello Radio, în fiecare marți și joi seara de la ora 19,00. Grupajul informativ, Hello info, difuzat de luni până vineri, de la ora 13,00, cuprinde  un calendar muzical cu tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în ziua respectivă. Fanii muzicii latino pot asculta piesele preferate în cadrul emisiunii Hello Fiesta în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 17.00. De luni până vineri de la ora 23.00 și până în zori puteți asculta cele mai frumoase cântece de dragoste.

Nu vă rămâne decât să ascultați în fiecare seară Hello Radio și cu siguranță seara vă va fi infinit mai plăcută. Dacă doriți să îi transmiteți personal impresiile voastre lui Ionut, despre programele Hello Radio, o puteți face și pe messenger, ID-ul official al radioului este radio_hello. Puteți asculta online Hello Radio la următorul link – http://89.40.52.230:8000/listen.pls . exclusivNews.ro recomandă progamele Hello Radio.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata