Cătălin Măruță și Pepe au ales să poarte costume marca Filip Cezar

loading...

Costumele Filip Cezar au mare priză la oamenii de afaceri, politicieni, artiști și vedete tv. Lansată în România, în urmă cu un an de zile, marca Filip Cezar a devenit în scurt timp un brand.

pepe- catalin maruta- andra - costum filip cezarDupă mai mulți ani de comercializat costume, cămăși, sacouri și pantaloni, Filip Cezar a decis că este momentul să lanseze propria linie de costume bărbătești.

Bărbații care țin la imaginea lor, indiferent că este vorba de job, întrunire de afaceri sau evenimente speciale, aleg să se îmbrace elegant, într-un costum personalizat.

Plecând de la acest principiu, Filip Cezar a deschis un atelier de croitorie în București, unde croitori iscusiți, fabrică în doar șapte zile, un costum demn de vedetele de la Hollywood.

Calitatea materialelor folosite, croiala impecabilă și diversitatea de modele oferite clienților, l-a determinat pe celebrul artist Pepe, să-și comande costumul de ginere la Filip Cezar.

Și Cătălin Măruță poartă costum marca Filip Cezar, la fel ca și  concurenții din cadrul emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, dar și protagonistul din Burlacul.

Lista este completată și de oameni de afaceri importanți din România, dar și politicieni de rang înalt.

Dacă urmează să te căsătorești, croitoria FILIP CEZAR îți oferă câteva sfaturi esentiale de stil, dar și unele sugestii de vestimentație pentru a-ți ușura misiunea.

Poți comanda un costum Filip Cezar, de pe magazinul online www.filipcezar.com, poți suna pentru a te programa la croitor și să vii la atelierul situat în str. Jean Monnet 100958, Nr. 65, Sector 1, București.

Indiferent de conformația corporală, toți bărbații care vor un costum personalizat care să-i pună în evidență, croitoria FILIP CEZAR a dezvoltat serviciul made-to-measure, ce se distinge pe piața locală de modă masculină prin raportul calitate-preț. Primul costum la comandă trebuie să fie bun pentru trei sezoane.

Oamenii bine îmbrăcați, știu să se uite după croitori care folosesc termenul bespoke, termen care relație personală între om și produsul finit.

Costumul bespoke” este creat de la zero de tine împreună cu unul din croitorii atelierului Filip Cezar. Astfel îți poți a alege țesătura, linia costumului, culoarea căptușelii, detalii de stil, culoarea dar și calitatea nasturilor.

Odată trecut pragul atelierului de croitorie Filip Cezar, vei fi consultat în absolut orice amănunt și vei fi probat până în momentul în care haina va veni turnată pe tine. Exigența și atenția la detaliu este literă de lege, astfel că nu este de mirare dacă vei fi chemat și la trei probe până când costumul să fie gata.

La atelierul Filip Cezar, croitorii nu pornesc croiala de la tipare inițiale, ci totul pornește de la măsurile tale corporale și doleanțe.

Un “costum bespoke” poate avea o durată de viață și de 20 ani și este gândit astfel încât, dacă de-a lungul timpului vor exista fluctuații în greutate, costumul tău să poată fi adaptat mereu noilor măsuri corporale.

Croială atentă, ce urmărește cu o precizie deosebită mărimile purtătorului, flatează orice conformație și surprinde prin longevitate.

După ce ai trecut pragul atelierului de croitorie, doar o săptămână durează realizarea unui costum personalizat marca Filip Cezar. În caz de urgență, costumul se poate realiza în timp record.

Cei care aleg să îmbrace un costum Filip Cezar, sunt sfătuiți de o echipă profesionistă pentru a-și alege modelul, ţesăturile şi accesoriile din colecţiile celor mai mari producători din strainătate precum: Cerutti, Loro Piana, Vitale Barberis Canonico, Marzzotto, Marlane, Albini, Monti, etc.

Atelierul de croitorie de lux, accesibil oricărui român care vrea să se îmbrace bine, realizează manual la comandă, nu doar costume, ci şi cămăşi pentru bărbaţi. Filip Cezar reflectă modul de viaţă al bărbatului cu stil şi personalitate în momentele importante din viaţa sa.

4109 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*