Breaking news

CarGps – magazin de accesorii auto

loading...

Accesoriile ne schimbă viaţă, ne-o înfrumuseţează şi ne completează nevoile de stil şi de practic. Aşa cum accesoriile feminine ne ajută să ne împodobim ţinutele şi să ţinem pasul cu timpurile şi cu tendinţele, asemenea tendinţe există şi în cazul lumii auto, care nu se lasă nici ea mai prejos.

accesorii autoAtunci când simţim nevoia de a schimba ceva la automobilul nostru, ne decidem fie să îi modernizăm o caracteristică, fie să îi schimbam o piesă, fie să îi modificăm culoarea sau chiar să o personalizăm la exterior cu ajutorul unor inscripţii cu site-ul nostru sau cu firma pe care o avem (asta în cazul maşinii firmei). Pentru cei entuziaşti şi pasionaţi de domeniul auto, de tuning, de piese inteligente şi de sisteme personalizate în funcţie de tipul de maşină şi de nevoile acesteia, există magazinul online de accesorii auto, CarGps. Acesta este un loc specializat de GPS-uri auto, de accesorii auto moderne şi diverse, de tot felul de piese pentru mai multe tipuri de branduri auto, dar şi de elemente ce pot întregi şi schimba decorul automobilului personal sau de firmӑ.

Câteva modele de branduri auto pentru care există sisteme de navigaţie dedicată există pentru fiecare tip de brand de maşini în parte şi includ următoarele serii: Audi, Citroen, Dacia, Honda, Jeep, Mazda, Skoda, Subaru, Toyota, Volvo etc. GPS-uri, DVD-uri auto 2DIN, camere pentru vizualizarea în cazul mersului înapoi, DVR-uri auto, dar şi monitoare DVD pentru toate tipurile de maşini pot fi regăsite pe cargps.ro. Printre accesoriile auto care se regăsesc în gama extinsă de pe acest site se numără şi modemurile pentru Internet 3G foarte practice şi utile pentru orice tip de automobil, dar şi antenele TV auto cu amplificare, care modernizează un interior auto şi îi oferă toate serviciile TV de care are nevoie un spaţiu comod şi relaxant.

De asemenea, nişte piese auto adiţionale cum ar fi senzorii de parcare sunt extrem de necesare în cadrul unei maşini moderne, fie că este vorba despre faptul că la volan se află un începător, ori chiar un profesionist în ale şofatului. Aceşti senzori de parcare sunt excelenţi pentru ghidare şi vin în completare cu un afişaj video sau cu un display cu LED.

Pentru cei pasionaţi de maşina lor, dar şi de un interior modern şi practic, dar mai ales relaxant, DVD playerele auto de pe cargps.ro sunt ideale, deoarece sunt potrivite pentru zona torpedoului ca accesoriu pentru interfeţele multimedia multimarcă. Nu numai că ai putea beneficia de un panou de bord complet echipat şi practic, dar de asemenea vei putea asculta muzica dorită la intensitate maximă sau minimă, aşa cum îţi doreşti în timpul condusului de unul singur sau pentru atunci când te afli în maşină şi cu alţi pasageri.

În cazul în care îţi doreşti să filmezi ceva spontan în trafic şi nu ai la îndemână camera ta profi, există acum o camera specială pentru maşină. O categorie de soluţii DVR auto este destinată doar filmării în trafic. Fie că o asemenea filmare poate să demonstreze că nu tu ai fost vinovatul în cazul unui incident auto, fie că doreşti să te asiguri şi să fii mult mai în siguranţă atunci când conduci, o asemenea camera te scoate din impas prin înregistrarea evenimentelor din trafic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata