Braiconf, cel mai mare producător de cămăși din România, a lansat o ediție de colecție, dedicată tricolorului

loading...

În zi de mare sărbătoare, Braiconf a lansat o ediție de colecție. 60 de români norocoși pot să-și cumpere o cămașă care are manșetele brodate cu tricolorul României.

camasa braiconf - la multi ani romaniaBraiconf, cel mai mare producător de cămăși din România, celebrează Ziua Națională a României printr-o ediție aniversară, dedicată tricolorului.

Cămașa “La mulți ani, România!” este un produs special, realizat într-un număr limitat la 60 de exemplare, care are pe manșete o broderie realizată în trei culori, roșu galben-albastru, stilizată sub forma unor “mărgele”, așa cum denumea Constantin Brâncuși elementele care compuneau Coloana Infinitului.

Braiconf se alătură astfel sentimentului național, producând cămașa “La mulți ani, România!” în ediție aniversară, într-un tiraj limitat la 60 de exemplare, toate însoțite de un Certificat de Autenticitate și de numerotare individuală.

Concepută dintr-o țesătură cu fir dublu răsucit din bumbac egiptean, produsă de compania Thomas Mason, parte a grupului Albini, cel mai mare producător european, această cămașă este extrem de rezistentă, cu o calitate foarte ridicată.

La conceperea acestei cămăși au lucrat nu mai puțin de 36 de persoane, 36 de perechi de mâini care au desăvârșit, prin pricepe și pasiune, rezultatul pe care îl vedeți în imagini – o cămașă în ediție limitată, realizată în multe ore de muncă, un produs care transmite cel mai bine valorile Braiconf – calitate și experiență.

Prin acest proiect special, Braiconf dorește să rememoreze data de 1 Decembrie, ziua în care poporul român a devenit mai puternic, ziua în care vocile tuturor românilor s-au unit într-una singură. Este momentul în care, mai mult ca în oricare altă zi din an, suntem mândri că aparținem acestui popor și de ceea ce au realizat înaintașii noștri.

Cămașa “La mulți ani, România!” este cea care deschide seria de evenimente ce va urma în anul 2015, evenimente prilejuite de faptul că Braiconf împlinește anul viitor 65 de ani, moment în care își va reafirma statutul de lider al pieței de profil din România.

Istoria Braiconf a început în anul 1950, atunci când, la Brăila, au fost puse bazele companiei care a devenit, în zilele noastre, cel mai important creator de cămăși din România. Acum aproape 65 de ani, pasiunea și profesionalismul unor oameni s-au împletit cu nevoia de a avea un producător puternic, menit să asigure necesarul pieței interne, dar și posibilitatea de a exporta un produs de o calitate remarcabilă. Tot parcursul companiei Braiconf a condus la statutul pe care îl are astăzi – acela de cel mai vechi și mai mare producător de cămăși din România.

camasi braiconf 2014

1453 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*