Breaking news

Boc se ia la trântă cu televiziunile de știri

loading...

Stimabilul prim-ministru Emil Boc, nu are alte priorități în actualul mandat decât să urmărească emisiunile posturilor Antena 3 și Realitatea Tv, iar în momentul când acestea prezintă informații care afectează în mod negativ imaginea guvernului și a  PD-L, domnul Boc o bagă la înaintare pe doamna purtător de cuvânt să intervină în direct prin telefon în cadrul emisiunilor și să susțină contrariul.

sebastianÎn momentul când realizatorul Realitatea Tv, Răzvan Dumitrescu a refuzat să o preia în direct prin telefon pe Ioana Munteanu, Purtător de cuvânt al Guvernului, a ieșit cu scântei. A doua zi, nici mai mult nici mai puțin, Emil Boc a luat microfonul reproterului Realitatea Tv pentru a se putea exprima în voie și să spună dumnealui ce are de spus către popor. Gestul primului ministru nu numai că este deplasat și lipist de logică, dar încă odată îl descalifică pentru înalta funcție pe care încă o mai ocupă, în fruntea Guvernului României. Un copil de grădiniță ar fi putut să aibă un asemena comportament și toată lumea s-ar fi amuzat, însă ceea ce a făcut primul ministru e grav. În loc să își vadă de treburile guvernării și să aplice ordonanțe și măsuri care să crească nivelul de trai al românilor domnul Boc se îngrijește de cum să facă el sumarul emisiunilor televiziunilor de știri. Sună a cenzură și a dictatură comunistă. Unde mai pui că a solicitat și TVR să i se dea spatiu de emisie în fiecare miercuri seara la TVR1 la o oră de maximă audiență și să vină el frumușel și să informeze poporul despre ce treburi bune face guvernul pe care îl conduce. Încă o dovadă în plus că partidul de guvernământ, copiază tot mai mult  comportamentul PCR-ului din perioada comunistă. Mă întreb oare cât de mult a păcătuit acest popor să merite un asemenea guvern care să își bată joc efectiv în fiecare zi, cu nesmimțire crasă, fără să aibă pic de remușcări. Domnul prim-ministru, una zice într-o zi, alta face a doua zi, nici el nu mai știe ce să mai mintă. Nu mi-a fost dat să văd până acum un prim ministru care minte cu nerușinare într-un asemena hal. Tururor românilor le spune că nu sunt bani și că trebuiesc făcute reduceri de personal, tăieri de sporuri iar în realitate  toti acoliții de partid primesc bine mersi și sporuri și contracte consistente de la stat fără nicio greață, că doar nu dau frate din buzunarul lor.

loading...
7 Comentarii
 1. exclusivNews.ro spune

  intrucat mesajele postate la acest editorial, contravin regulilor de publicare exclusivnews.ro, acestea au fost sterse. va rugam sa respectati decenta in limbaj altfel commenturile vor fi eliminate de pe site

 2. gogu spune

  Foarte bine!

 3. stike spune

  Comentariul pe care l-ai sters avea o logica! Era o simpla intrebare: Ce legatura are poza cu editorialul? De ce a fost sters? Ce contravine

 4. exclusivNews.ro spune

  editorialul reperezinta un produs jurnalistic in care autorul isi exprima parerea personala cu privire la o siutatie, o persoana, institutie, s.a.m.d.Din acest motiv la editorial, este atasata fotografia autorului editorialului.

 5. gigi spune

  asta e cenzura…..de asta aveti un trafic de nimik….

 6. stef spune

  super articol. le ai cu politichia!

 7. nelutu spune

  adevarata stire,,,nesimtiti ce sa mai zicem

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata