Breaking news

Băse și bețișorul buclucaș

loading...

Vai de steaua noastră. Avem un președinte care se pare că nici bețișorul de urechi nu știe să îl folosească darămite să mai conducă și o țară.

sebastian popescuDomn preșeinte Băsescu, a făcut o vizită săptămâna trecută la Spitalul Militar pentru un control ORL. În scurt timp am aflat chiar de la dânsul motivul vizitei la medicul orl-ist. Invitat la Televiziunea Română pentru a-și da cu părerea despre România, politicieni, analiști politici și mogul de presă, Traian Băsescu a declarat că a mers la spital pentru că și-a băgat invers bețișorul în ureche, după ce ieșise din piscină.

Încercând să facă două lucruri deodată, adică să se curețe prin urechi și să vorbească și la telefon în același timp, s-a ales cu o zgârietură după ce a băgat invers bețișorul de vată. Parese că dis de dimineață domn Băse după ce se trezește merge să înoate câteva tururi de piscină iar apoi vorbește la telefoane cu miniștrii. Cu cine oare vorbea la telefon în dimineața cu pricina? Posibili Cu Udrea? Se pare că bețișoarele folosite de președinte sunt originare din China, fix de la Shanghai. Doar ce madam Udrea s-a întors de la Shanghai și posibil să îi fi adus președintelui, pe post de suvenir din îndepărtata Chină, un pachețel cu bețișoare, cu vată doar la un singur capăt. Probabil o sunase să îi mulțumească pentru bețișoare și fix atunci și-a introdus invers bețișorul. Deh lucru chinezesc, fără instrucțiuni de utilizare.

Penibilă întâmplare, penibil președinte, penibil discurs la TVR. Printre multe aberații rostite de domn Băsescu, a spus că presa să nu mai dramatizeze atâta că ne pleacă medicii din țară, că e mai bine așa, pentru că România nu are bani să îi plătească. Asta știm cu toții, dar pentru politicieni cum de sunt bani, și nu puțini! Cum se face că cei votați și mandatați să ne ridice nivelul de trai și să găsească soluții pentru problemele țării ne spun acum să ne ducem unde om vedea cu ochii că România nu le poate oferi nimic.

Anual România cheltuie milioane de euro, cu școlirea medicilor, inginerilor, profesorilor iar când sunt apți de muncă autoritățile își i-a mâna de pe ei și fie îi umilește oferindu-le un salariu derizoriu fie le arată drumul Europei și să se descurce, că doar au buletin european, nu?!

loading...
3 Comentarii
 1. Razvan spune

  Din partea mea isi putea introduce in urechi si o coada de matura sau eventual sa ii
  imprumute Udrea mopul preferat. Cel mai jignitor lucru posibil la adresa intregului
  popor este faptul ca ne considera atat de prosti, incat sa ii inghitim aberatiile
  vanturate pe nebaute sau pe baute. In mod cert el vede in populatia Romaniei doar o
  masa de manevra, o sleahta de votanti ca orbetii care pun stampila unde trebuie
  numai la fosnitul unei pungi cu ceva ramasite pe fundul ei. Cred mai mult ca sigur
  ca asta e mai rau decat suma raului lui Gheorghiu Dej si Ceausescu. Are un suflet
  atat de negru incat este foarte greu sa il citesti. Sper sa il ierte Dumnezeu cat se
  poate de rapid si sa ne salveze de acest Belzebut de Murfatlar.

 2. claudiu spune

  daca tot si-a bagat betisorul invers in ureche,hai sa ii scoatem creeri afara.Oricum nu ii folosea.Cat mai vred ca isi bat joc de noi?…”nu-i bai,lasa ca le vine si lor randu,arz-o focu haiducie”…

 3. denis spune

  de unde atata creier claudiu. cred ca s-a facut curent si…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata