Breaking news

Barja.ro, un nou site de anunțuri naționale se lansează în România

loading...

Piața anunțurilor gratuite din România se întărește cu un nou site numit barja.ro. pe noua platformă de anunțuri online pot posta gratuit atât cei care au cont cât și cei fără.

barja.roBarja.ro revoluționează piața de anunțuri online gratuite din România, fiind încă de la lansare, un concurent redutabil pentru site-urile deja existente pe piață, precum tocmai, mercador, anuntul s.a.m.d.

Ca să rupă gura târgului, barja.ro lansează oferte incredibile prin care utilizatorii nu doar că pot posta gratuit un anunț, ci chiar pot să și câștige bani. Mai exact, își pot face un cont premium cu 1 euro, și pot să posteze 100 de anunțuri gratuite premium care apar prioritar în căutări.

”Noi oferim clienților și utilizatorilor o promovare piramidală, unică în România. Care include și un pachet de afiliere între utilizatori și barja.ro. Am lansat această nișă global. La noi vinzi ce ai și cumperi ce poți. Pe parcurs vom oferi și premii în bani, utilizatorilor”, a declarat în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro, Alexandru Daniel Pop, proprietarul barja.ro.

-Toate anunțurile publicate de către un utilizator premium vor deveni automat anunțuri sponsorizate și astfel acestea apar primele în listele din categoria cărora aparțin. În plus, anunțurile sponsorizate sunt hașurate pentru a deveni mai vizibile.

Barja.ro este un site de anunțuri online, unde poți publica anunțuri gratuite sau explora anunțurile altor utilizatorii.

Lansarea oficială a site-ului de anunțuri online, barja.ro se va face pe 10 octombrie 2013.

loading...
2 Comentarii
  1. marius spune

    Oare ce server host are barja ca merge foarte repede?

  2. mya spune

    Articol doar sa atrageti traffic

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata