Breaking news

ATV-urile marca Goes, tot mai apreciate de europeni – VIDEO

loading...

China a dezvoltat o adevărată rețea de companii specializate în crearea și comercializarea de ATV-uri, SSV-uri și motociclete. Apetitul tot mai mare al europenilor pentru ATV-uri au determinat producătorii chinezi să creeze o adevărată rețea de distribuție pe bătrânul continent.

atv goesGoes, a treia companie din China, ca importanță, în domeniul industriei de ATV-uri, este lider european în proiectarea, producerea şi comercializarea de quad-uri, ATV-uri, SSV-uri, scutere, motociclete şi alte vehicule cu motor.

Echipa de specialiști internaționali, care de 18 ani au proiectat și dezvoltat cele mai performant vehicule motorizate inovatoare şi distractive, a transformat compania Goes într-un brand credibil la nivel european.

Din aceste considerente, compania Goes oferă produse de calitate extraordinară la preţuri foarte competitive. Echipa de specialiști, alcătuită din cei mai bun tehnicieni, ingineri și designeri din toată lumea, lucrează zi de zi ca să satisfacă cerinţele clienţilor la cele mai înalte standarde.

Potrivit datelor comerciale din ultimii doi ani de zile, Goes este unul din cele mai vândute brand-uri de ATV-uri de pe pieţele mari din Europa, unde s-a impus ca un producător francez de încredere.

Așa se face că managerii Goes au reușit să creeze o adevărată rețea în Europa unde peste 1500 de dealeri distribuie și comercializează vehiculele marca Goes.

Compania produce atât ATV-uri care pot fi utilizate în zona de entertaiment, în vacanțele și drumețiile montane, pe teren accidentat, cât și vehicule cu destinație utilitară.

ATV-urile pot fi utilizate cu succes și în acțiuni salvamont de salvare de vieți omenești și chiar la deszăpezire, întrucât Goes oferă ca și accesoriu un plug, care se montează în fața ATV-ului și astfel poate fi utilizat ca mașină de deszăpezit.

Alături de Linhai și CF Moto, compania Goes formează un trio de succes în industria chineză de producere și comercializare de ATV-uri și vehicule de mici dimensiuni.

Goes furnizează produse de calitate şi servicii de calitate la nivel european dar şi la preţuri rezonabile. De ceva vreme românii se pot bucura de acest brand internațional. Un ATV Goes poate fi achiziționat în România, de pe site-ul Atvrom.ro,începând de la prețul de 4499 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata