Breaking news

Art Dessert pregătește darurile de Crăciun pe care orice iubitor de dulciuri le va adora

loading...

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, oamenii se află într-o continuă agitație, acest lucru datorându-se în principal cumpărăturilor ce sunt de făcut în această perioadă. Se pare că achizitionarea cadourilor pentru cei dragi reprezintă o misiune serioasă pe care fiecare roman o are în vizor în apropierea Crăciunului. Totuși, se pare că majoritatea optează și în acest an pentru coșurile de Crăciun, torturi și prăjituri absolut delicioase, pe care să le ofere cu drag celor apropiați pentru a-i îndulci puțin.

cos-cadou-de-craciunCofetarii de la Art Dessert, dupa cum declară chiar în cadrul paginii web art-dessert.ro, Din dorința de a satisface și cele mai pretențioase gusturi, ne-am creat propriul laborator, în care realizăm produse proaspete, folosind ingrediente de înaltă calitate, naturale, la standarde europene, cu rețete în care se îmbină pasiunea cu dragostea de frumos, cu personal bine instruit și deschis la orice nouă provocare., demonstreaza ca tot ceea ce fac e din pura pasiune. Acest aspect deosebit de important denotă faptul că pentru ei cel mai important e ca aromele savuroase, provenite din dulciurile atent preparate de acestia, să îi încânte pe deplin pe toți ce le gustă.

Cosuri de Craciun ideale pentru a fi oferite celor dragi

În această perioadă din an, majoritatea oamenilor sunt încântați să renunțe pentru câteva zile la drasticele diete și să guste cu poftă din cele mai delicioase preparate specifice Crăciunului. Cu toate acestea, se pare ca dulciurile se numără printre favoritele fiecăruia. Acesta este și motivul pentru care profesioniștii de la Art Dessert au hotarât să iasă în ajutorul tuturor prin realizarea celor mai delicioase și sănătoase deserturi, pe care să le ofere spre vânzare.

Dacă unele persoane preferă să îi încânte pe cei dragi cu torturi și prăjituri, altele profită din plin de deliciile din interiorul coșurilor de Crăciun, atent realizate și aranjate de cei de la Art Dessert.

De exemplu, un Coș Classic Christmas pregătit de echipa de la Art Dessert poate fi achiziționat pentru suma de doar 150 RON și cuprinde în același timp delicii precum o sticlă de vin, un cozonac cu nucă și rahat, un pachet de cafea, o dulceață de zmeură și rodii, o punguță de turtă dulce, o pungă de ceai verde, un mousse de rață cu Sauternes, precum și diverse ornamente atractive de sărbătoare.

La un preț puțin mai ridicat se află celebrul Coș Christmas for all ce e îndrăgit de majoritatea clienților fideli de la Art Dessert. Acest lucru se datorează în principal faptului că acest pachet conține mult mai multe produse ce aduc armonios aminte de magia sărbătorilor de iarnă din copilărie. Un astfel de coș include o sticlă de vin, un cozonac tradițional cu nucă și rahat, o cutie cu macarons asortate, o cutie cu pricomigdale, o punguță de bezele cu fructe confiate, un borcan  cu fursecuri, acadele de Crăciun, o dulceață de vișine, un mousse de rață cu Sauternes, diverse ornamente de sărbătoare, precum și o tăviță dreptunghiulară cu fundă si folie profesională cadou.

Torturi de Crăciun delicioase și aspectuoase

Atât copiii, cât și adulții sunt mari iubitori de dulce, iar cofetarii de la Art Dessert cunosc mult prea bine acest aspect. Acesta este și motivul pentru care au reușit de fiecare dată sa prepare cele mai delicioase torturi care să impresioneze plăcut inclusiv prin designul lor.

Printre cele mai frecvent achiziționate torturi de la Art Dessert pe perioada sărbătorilor de iarnă se numără Tort Crăciun Fericit în diverse modele, Tort de Crăciun cu pisicuță, Tort Om de Zăpadă, Tort Mașina lui Moș Crăciun, Tort Mos Crăciun 3D, Prăjitura Căciula lui Moș Crăciun, precum și multe altele.

În funcție de modelul dorit, de cantitate, dar și de compoziție, se va plasa și comanda. Ideea de bază este că indiferent pentru ce se optează, tortul va fi realizat conform celor mai înalte standarde în ceea ce privește designul si compoziția.

Persoanele care își doresc să comande unul din produsele delicioase preparate cu atenție deplină de cofetarii profesioniști de la Art Dessert, au ocazia să o facă atât la sediul cofetăriei, cât și prin intermediul completării unui formular prezent pe site-ul artdessert.ro, ori printr-un simplu apel telefonic.

Așadar, bucuria se va citi rapid pe chipurile celor dragi care au avut ocazia de a primi în dar un coș de Crăciun sau un tort cu un design de sarbătoare de iarnă.

 

loading...
1 Comentariu
  1. Mircea spune

    Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare :), as vrea sa incerc un tort “3d”, suna tare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata