Breaking news

Andrei Leonte și Elena Cârstea s-au complimentat reciproc în culisele Eurovision

loading...

Elena Cârstea și Andrei Leonte s-au complimentat reciproc duminică seară, în culisele Eurovision România, din Camera Verde. În timp ce Elena Cârstea a spus că îi place Andrei Leonte, pentru că e tânăr și plin de viață, câștigătorul X Factor a precizat că este onorat să concureze într-o semifinală alături de aceasta.

andrei leonte si elena carsteaVenită din Statele Unite, special pentru a concura la Eurovision România, Elena Cârstea a obținut duminică seară, calificarea în finala din 9 martie.

Am fost emoționată și îngrijorată că am fost destul de răcită, putea să fie mult mai bine, dar nu mi-am dat încă drumul la voce. Am venit cu planul să vin să cânt și să vin să o văd pe mama și apoi să mă întorc acasă”, a declarat Elena Cârstea pentru exclusivNEWS.ro.

Cât privește faptul că presa vede o ”bătaie” între ea și Luminița Anghel, în finala de pe 9 martie, pentru a reprezenta România la Malmo, Elena Cârstea a spus, cu zâmbetul pe buze: nu cred că e vorba de bătaie, nu știu…. Luminița a mai fost, a mai fost …..

Cât privește piesa Spining, cu care s-a calificat în finala din 9 martie, Elena Cârstea spune că este un cântec de dragoste și că va rămâne în România până la marea finală Eurovision.

Elena Cârstea a precizat că favoritele ei din prima semifinală au fost Diana Hetea și Natalia Barbu, iar din a doua semifinală Andrei Leonte.

Nu știu ce va fi în seara asta, pentru că e așa de variat. Și aseară a fost așa… de… nu știu cum aleg, sau ce criterii, habar nu am. Am avut două preferințe, Diana Hetea și Natalia Barbu. În seara asta mi-a plăcut Andrei Leonte. Da îmi place de el că e haios și tânăr și talentat, dar trebuie să cânte mult”, a spus Elena Cârstea.

La rândul său, Andrei Leonte s-a declarat onorat de faptul că a avut șansa să cânte într-un concurs de așa anvergură având-o drept competitoare chiar pe Elena Cârstea.

Eu spun că a fost bine, eu m-am simțit extraordinar pe scenă, chiar eram destul de emoționat, dar ne-am distrat pe scenă. Sunetul a fost ireproșabil. Eu sunt mândru că sunt aici, mai ales că selecția s-a desfășurat altfel anul ăsta, cu audiții live. Chiar mă simt privilegiat să mă aflu în competiție cu asemenea oameni, cu asemenea artiști”, a spus Andrei Leonte, făcând referire la Elena Cârstea.

În momentul în care reproterul i-a spus că Elena Cârstea i-a aprecia piesa, Andrei a exclamat: waw…..exact despre asta e vorba. Nu pot decât să-i mulțumesc pentru aprecieri și cred că o să merg personal să fac asta. 

Andrei a spus că: nu am venit cu pretenția de a câștiga, dar dacă aș ajunge în finală, aș fi foarte, foarte fericit și dacă aș face o impresie foarte bună. E cu totul altceva, față de X Factor. E cu totul în altă ligă, e cu totul altfel de fenomen. Acolo nu concuram cu doamna Elena Cârstea care să-mi spună că îi place piesa mea, e cu totul altă ligă, e ca și cum ai compara fotbalul american cu fotbalul american.

După interviul acordat exclusivNEWS.ro, la propunerea reporterului, Andrei Leonte a mers să o cunoască personal pe Elena Cârstea. Lucru care s-a și întâmplat și cei doi au acceptat să facă fotografii împreună, spre deliciul fotoreporterilor și cameramanilor acreditați la TVR, care au întors obiectivele spre cei doi.

Cât privește calificarea în finala Eurovision România 2013, Andrei Leonte spune că este o bucurie comparabilă cu câștigarea X factor și că el o vede ca o validare a lui, ca și artist.

Atât Elena Cârstea cât și Andrei Leonte se vor duela și în finala Eurovision România din 9 martie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata