Breaking news

Andrei Andrei, protagonistul reality show-ului Burlacul, poartă costumele marca Filip Cezar

loading...
0 30

Manechinul Andrei Andrei, protagonistul show-ului „Burlacul”, de la Antena 1, va purta pe tot parcursul emisiunii, costume marca Filip Cezar.

andrei andrei - costum filip cezarAndrei Andrei, fotomedoelul cu cel mai sexy fund din lume, debutează din 15 ianuarie, la Antena 1, în reality show-ul matrimonial ”Burlacul”.

Așa cum s-a întâmplat și la edițiile precedente ale emisiunii, casa de modă Filip Cezar îi este alături lui Andrei Andrei. Burlacul va purta în cadrul show-ului noua colecție de ceremonie Filip Cezar.

20 de frumoase concurente își dezvăluie armele de seducție pentru a-l cuceri pe Andrei la începutul anului viitor și pentru a se număra printre cele 10 norocoase care pleacă împreună cu el pe un tărâm de vis unde se va desfășura tot ritualul de seducție.

Cele 10 concurente care vor reuși să treacă de prima ediție vor apela la toate trucurile pe care le cunosc pentru a ajunge până în finala show-ului.

„Până acum ceva vreme nu mi-am dorit stabilitate sentimentală. Cum eu stăteam cel mult trei luni într-un loc nu a fost tocmai simplu să am relații normale, iar în timp, la distanță, se destrămau. În plus, am vrut să mă asigur că decizia de a rămâne cu cineva pentru tot restul vieții o iau o singură dată, iar asta m-a făcut probabil și mai prudent. Eu sunt tot timpul în căutareaacelei partenere. Show-ul „Burlacul” mi-a dat posibilitatea să-mi măresc șansele de a-mi atinge scopul într-un timp scurt. Este un proiect extraordinar, am cunoscut persoane deosebite, am încercat lucruri noi și am trecut prin multe schimbări din punct de vedere emoțional. Am început să mă gândesc mai mult la tot ce vreau cu adevărat de la viață, la ce aș vrea să simt pentru și din partea persoanei iubite. Cu siguranță mi-a schimbat felul în care priveam lucrurile”, a recunoscut Andrei, cel care speră acum să-și cunoască la „Burlacul” aleasa.

Andrei Andrei speră că la finalul show-ului Burlacul să își găsească aleasa cu care să și întemeieze o familie. Pentru asta, a mers până în Portugalia, unde se desfășoară filmările pentru emisiune.

Cele care râvnesc la inima noului protagonist al show-ului „Burlacul”, trebuie să știe că cea care îi va demonstra că îi poate sta alături o viață întreagă va fi cerută de soție cu un inel de o valoare sentimentală inestimabilă, întrucât i-a fost dăruit de bunica lui.

Până să fie antreprenor, Andrei și-a petrecut mulți ani din viață în lumea fascinantă, dar mereu pe fugă, a modei. A ajuns să fie model dintr-o întâmplare fericită, când un bun prieten l-a luat cu el la un casting, dar s-a dovedit a fi născut pentru lumina reflectoarelor. A călătorit în aproape toată lumea, mai puțin în Africa și Australia.

De-a lungul timpului, protagonistul show-ului „Burlacul” de la Antena 1 a jucat în peste 30 de reclame și a fost imaginea unor branduri internaționale consacrate. Iar din 15 ianuarie va fi și imaginea celebrelor costume Filip Cezar.

Casa de modă Filip Cezar începe în forță anul 2015 și pe lângă prezența în show-ul Burlacul, prin vestimentația oferită lui Andrei Andrei, noua colecție de ceremonie Filip Cezar 2015, va fi expusă și în cadrul celui mai mare târg de nunți din România, “Expomariage” ce se desfășoară în perioada 16-18 ianuarie 2015 la JW Marriott din București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata