Breaking news

Andreea Marin: Dacă ești corect, ai toate șansele să reușești în viață

loading...

Dacă esti onest și îți faci treaba cu seriozitate fără să înșeli pe cineva, ai toate șansele să ajungi acolo unde ți-ai propus, este de părere Andreea Marin.

Deși au trecut 4 ani de când s-a retras de pe micul ecran, Andreea Marin este în continuare în centrul atenției. Agenda îi este plină cu evenimente pe care este invitată să le prezinte, ziarele și revistele abundă de știri la adresa ei, iar televiziunile se îngesuie să o aibă invitată în platou.

Cum explică Andreea Marin longevitatea succesului său? Simplu. Muncă, corectitudine și perseverență.

Eu cred că dacă îți faci treaba bine, oriunde ai fi, în orice loc de muncă, și la un moment dat te reorientezi, rămâne în mintea oamenilor că ți-ai făcut treaba, că ai fost un om corect. Și că dacă cineva își pune numele lângă al tău nu greșește. Faptul că știi să faci lucurile cu resect pentru celilalți și cu gândul că dacă tu ai ceva de câștigat și celălalt neapărat trebuie să aibă ceva de câștigat. Nu se poate să nu gândești în spirit de echipă”, a delcarat Andreea Marin.

Fosta vedetă a TVR, spune că cea mai bună cale către succes este seriozitatea.

Am să vă spun care e cea mai buna cale către reușită, să îți faci treaba cu seriozitate și asta în fiecare moment. Și dacă pui azi o cărămidă și mâine o cărămidă peste, dar o pui solid și poimâine încă una, pe termen lung nu are cum să nu iasă o treabă bună. Dacă încerci să-i furi pe cei cu care lucrezi, să faci mai puțin decât ai putea să faci, sau să îi păcălești sau să nu fii documentat și să mergi așa ca pe nisipuri mișcătoare, azi poate îți merge, mâine poate îți merge, dar la un momendat cineva se prinde de toată treaba asta. Cei șapte ani de acasă, contează enorm”, mai spune Andreea Marin Bănică.

Fosta Zână a Surprizelor spune că ea nu a avut norocul să aibă parte de îndrumători și de o armată de oameni care să o ajute, care să se ocupe de imaginea ei, așa cum se întâmplă în prezent în televiziune.

Spre deosebire de alți colegi care au crescut în televiziune, ce au luat-o de la zero cu PR, cu strategii de marketing, eu nu am avut această șansă. După aceea nu am mai avut încredere să dau munca mea  pe mâna altcuiva. Eu sunt omul care aranjează lucrurile și în egală măsură, omul care se află în prim-plan atunci când e nevoie. Îmi place foarte tare munca din spatele cortinei, de aceea sunt producător, sau fac concepte fără a apărea în față. Sau creez evenimente pentru companii mari naționale sau internaționale, fără ca eu să fiu și imagine, deci pot să separ lucrurile, sau uneori se întâmplă să vină împreună”, a concluzionat Andreea Marin.

După retragerea din televiziune, Andreea Marin a înființar o fundație intitulată ”Prețuiește Viața”, prin intermediul căreia derulează proiecte sociale care să vină în ajutorul mamelor din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata